Referans olarak kendrick hocamdan 200 kelimelik makale aldım ve zaman kaybetmeden makalenin ayrıntılarına geçiyorum :)

Bu forumdan bir çok yazarla makale ticareti yaptım ve gerek yazım imla kurallarıyla gerek kullanıcı odaklı olmasıyla gerekse google dostu olmasıyla kendrick hocamı forumdaki kaliteli ve işini hakkıyla yapan yazarlar listesime ekledim :)

Gerçekten işini hakkıyla, özenle ve kaliteli şekilde yapıyor. Buda özgünlük sonucu:






Önceden ilk sırada olan ve zamanla 2. Sıraya düşen bir konu için ekleme yapmasını rica ettim. Sağolsun hocam beni kırmadı ve konumla uyum içerisinde olan bir makale teslim etti.

Belliki en az benim kadar google de makaleyi sevdi şimdiden yararını görüyorum ve kaybettiğim ziyaretçilerime tekrardan kavuşuyorum :)

Makalede dediğim gibi hiç bir yazım yanlışı veya kaliteden taviz veren yer bulamadım yinede incelemek istersen makaleye sende göz atabilirsin.

https://goo.gl/d6McUf

Not: Bahsi geçen makale bu sayfadaki "Çeviri Yapabilen Akıllı Gözlükler" başlıklı kısımdır fakat tam orjinali olmayabilir ve tarafımca değişiklik yapılmış olabilir. Teslim aldığım makaleye en sondaki paragraf dahil değildir.

Son olarak hocama beni kırmayıp referans kabul ettiği ve kısa sürede bu kadar kaliteli bir makale teslim ettiği için çok teşekkür ediyorum. :)

Kendisini makale konusunda gözüm kapalı güvenebileceğim nadir insanlardan biri olarak görüyorum. İnşallah uzun bir süre beraber çalışabilecek fırsatımız olur. Tekrardan çok teşekkür ediyorum. :)