fortehk adlı üyeden alıntı

Dinleyen sayısı, uğraşan sayısından az olur gibi. Hani düşünüyorum günün hangisi saatinde yada kaç kere "hadi bi wm fm dinleyim" derim. Hayali güzel, 2 hosting reklamı da aldın mı ohh miss. bilemedim açıkcası. Foruma bile işi düşmedikçe giren sayısı %'de kaç ? Birde günümüz de genel olarak radyonun ne kadar geçerliliği kaldı konusu var. Özelikle Youtube gibi bir mecradan sonra. Artık radyo deyince aklıma şoförler geliyor (meslek olarak).

Bence yanılıyorsun internet işeriyle uğraşan herkes herhangi bir internet işi yaparken arka planda bir şeyler dinlemek ister, sektörle de alakalı bir yayın yapılırsa yani şarkıdan çok söyleşi tarzında bir radyo programı olursa çoğu kişi açıp dinleyebilir en azından arka planda dinlenir diye düşünüyorum ama bunun hayali güzel pratikte doğru uygulanması gerekiyor dinleticek kişilerin programı sunması gerekiyor bence gönüllü olacak iş değil wmaracı yönetim olarak böyle bir atılım yapmadığı takdirde tutması imkansız.

Uzun lafın kısası bence dinlenir ama her radyo açan dinlenmez. Wmaracı yönetim olarak girmesi gerekiyor bana kalırsa doğru planlama yapılırsa bu işten kazanç bile elde etmek mümkün.

Son olarak tavsiyem yazılımdan çok youtube veya twitch canlı yayını olarak yapılması.