Peki, neden birinin ticari faaliyetinde karşılık almadan "sırf paylaşımcı" olduğum için emeğimi vereyim?
Bu sorunun cevabını bulduğunuzda aradığınız sorunu cevabını da bulmuş olacaksınızdır.
Yukarıdaki iki cümleyle ben zaten sana fikir verdim. "Yahu kardeşim bırakın bu işleri, gidin parasıyla yazdırın." diye çıkışmadım. Geri kalan cümleler benim şahsi ve profesyonel fikirlerimden ibaret. (Mesajımda kaç tane "bence" gibi iyelik olduğunu sayarsan anlayacaksındır.)
Bahsettiğin "Konuk yazarlık, Takipçilerin gönderdiği yazıların paylaşılması ve Misafir blogculuk" kavramlarını duydum. Ama o zamanlar henüz 21. yüzyılda yaşamıyorduk. Ayrı konu yine yukarıdaki iki cümleyle bu cevaplara ulaşabilirsin.
Basit bir örnek; misafir blogculuk birinin babasının hayrına yazdığı içerik değildir. Bir nevi içerik karşılığında elde edilen ücretsiz tanıtım yazısıdır. Ayrıca Google da bu konudaki tepkisini vaktiyle ortaya koymuştu. Örnek hadise için bkz: https://searchengineland.com/guest-post-google-penalty-187707