drofa adlı üyeden alıntı

Güzel sistem daha interaktif olur, cevapsız soru kalmaz :)

tufan659 adlı üyeden alıntı

Söylemeye gerek yoh göröyorsunuz.Vay şöleymiş böleymiş demem,göröyorsunuz

TazZ adlı üyeden alıntı

Bence gayet mantıklı. Google forum başta olmak üzere facebook vb platformların ilgili bölümlerinde böyle bir sistem vardı. Kimse yabancılık çekmez. Altlarda kalan en iyi cevabı da gözden kaçırmamış oluruz.

Phantaso adlı üyeden alıntı

Oha! gerçekten çok güzel ve faydalı bir düşünce :) cgrclk Çağrı abinin elinden kısa sürede çıkabilir fakat arz talebe bağlı. Forumdaki yardımlaşmayı üst seviyeye çıkarabilecektir.

Pawn adlı üyeden alıntı

Zamanında çok tartışıldı. 2016 da açtığım benzer bir konu; https://wmaraci.com/forum/wm-araci/rank-sistemi-sadece-premium-uyelikler-olmasin-390011.html

Yorumları okuyarak neden böyle bir sistem vs. olmadığını anlayabilirsiniz zaten.

rugal34 adlı üyeden alıntı

Güzel fikir, yararlı paylaşım siteye daha çok çöp bilgi yerine değerli konular katabilir.

murro adlı üyeden alıntı

Çok iyi düşünmüşsün kardeşim. En azından forum, cevapsız sorularla dolu bir yer olmaktan biraz olsun kurtulur. Çünkü bakıyorum da soru sorulan konuların bir çoğu cevapsız kalmış.

wran02 adlı üyeden alıntı

Aslında değerlendirilmesi lazım :) Forumda bu uygulama olursa kişiler arasındaki dayanışma artacağı fikrine katılıyorum :)

grsy adlı üyeden alıntı

Bilen kişi yazar cevabını en azından kendim için bu şekil de konuşabilirim. Elimden geldiğince yardım ediyorum. Konuyla alakalı olarak bilgi kirliliği oluşur düşüncesindeyim.

cgrclk adlı üyeden alıntı

Kullanıcılara çeşitli rozetler verilebilir, beğeni sayısına göre, mesaj sayısına göre, üyelik tarihine göre vs. vs. Öneri güzel fakat enine boyuna düşünmek lazım, faydalı mı olur zararlı mı olur tartışılır gerçekten.

Yönetimin foruma en yararlı olacağı şekilde bir karar alacağına eminim. Bu sadece bir öneri. Geliştirilebilir ya da tamamen mantıksız bulunabilir. Ama foruma her gün katılan sayısı ve cevapsız kalan sorulardan dolayı aktiviteyi artırabilir diye düşündüm.