Hocam şu sıralar ertelediğim hobilerimi gerçekleştirmek için nabız yokluyorum. Bunlardan birisi fotoğrafçılık. Profesyonel fotoğraf makinalarını ve kurslarını araştırıyorum.

Amatör olarak fotoğraf çekeceğim ve bir sitede toplayacağım. Fakat uygun bir tema yok. Millet genelde sosyal medyaya atıp iki like'ın peşine düşüyor ama ben arşivimi derli toplu olarak istediğim şekilde yönetmek ve özelleştirmek istiyorum.

Temadan beklentilerim;
- fotoğraf ayrıntıları. Çektiğim fotoğrafın teknik detayları, çözünürlüğü, boyutu, lokasyon bilgileri, varsa kişileri etiketleme olanağı. Bu bilgiler fotoğraf tam ekranda açıldığında sağda, solda veya altta yer almalı.

- standart istatistik. Fotoğraf kaç kere görüntülenmiş, kaç kişi beğenmiş, kaç yorum var gibi bilgiler önizleme ve tam ekranda yer almalı.

- puanlama ve filtreleme: insanlar bu fotoğraflara puan verebilmeli. En yüksek puan alanlar ayrı bir widgetta gösterilmeli. Fotoğraflara en yüksek puan, en çok görüntülenme gibi filtre seçenekleri uygulanarak sıralama yapılabilmeli.

Şu an aklıma gelen bunlar.