Hocam o site m3u8 dosyası üzerinden izletiyordur. m3u8 linkini alıp vlc player gibi bazı sistemlerden kayıt etmek mümkün diye biliyorum. Bir de Firefox'ta Video Download Helper eklentisi var, o eklentiyle "indir" değil "dönüştür ve indir" seçerek indirebilmeniz mümkün zannediyorum.
nerden ne indirmek istiyorsunuz? vlc'de Ortam>Ağ Akışı Aç tıklayıp açılan sekmeye m3u8 linkini yapıştırın. Altta oynat seçerseniz vlc'de izleyebilirsiniz. Oynat seçeneği dışında Dönüştür seçeneği var ama kullanmadım.
Bu arada m3u8 linkini işlem id'leriyle birlikte yazmalısınız. Her kullanıcıya geçici süreliğine id tanımlanır ve o yazılmazsa ya da birçok kez kullanılırsa açılmaz video
nerden ne indirmek istiyorsunuz?
vlc'de Ortam>Ağ Akışı Aç tıklayıp açılan sekmeye m3u8 linkini yapıştırın. Altta oynat seçerseniz vlc'de izleyebilirsiniz. Oynat seçeneği dışında Dönüştür seçeneği var ama kullanmadım.
Bu arada m3u8 linkini işlem id'leriyle birlikte yazmalısınız. Her kullanıcıya geçici süreliğine id tanımlanır ve o yazılmazsa ya da birçok kez kullanılırsa açılmaz video
Hocam link bu değil. Sayfa kaynağını görüntüleyin ordan F3'e basıp m3u8 linkini arayın. Sisteme giriş yapamadığım için bakamıyorum. Eğer sayfa kaynağında göremezseniz Sağ tıklayıp incele fonksiyonunu deneyin öyle bulmaya çalışın. O kodları gizleyebiliyorlar, bulmak için uğraşmak gerekebiliyor. Ya da çok zorlayacaksa, videoyu ekran kaydetme yoluyla kaydetmek en kestirme yoldur tabi :)
Burada anlatılan yöntemi bir deneyin bakalım. Fakat dediğim gibi hangi siteden indirmeye çalıştığınızı söylerseniz, daha fazla yardımcı olabilecek insan çıkabilir.