eyw hocam :) , bootstrap yazılımcı için güzel bir kütüphane :) , emek verilmemiş anlamına gelmez :) çogu siteye bakıyoruz full bostrap ama site tam bir karmaşa ziyaret eden neyin nerde nasıl oldugunu çözemiyor, biz yazan yada tasarlayanlar şekili şukulu olmasını seviyoruz zoru seviyoruz ama gel gör ki ziyaretçi bu tür sitelerden nefret ediyor :)
Benim tüm tasarımcı arkadaşlara tavsiyem o kadar şekil şukul yapmayın , animasyon yapmayın değmiyor gerçekten, ben müşteriye mükemel bir tasarım gösteriyorum adam bana mobil omayan dandik gri tonlu saçma bir tema gösteriyor bunun gibi bişi istiyorum diyor :) gelde çıldırma :D
Kimse bizi anlamıyor , bu yüzden halkın istediği düşündüğü tarzda tasarımlar yapın ve iyi satışlar yapın
malesef ki biz ne kadar mükemel tasarlasak bile yada tasarımlar kullansak bile admalar o tasarımdaki güzel şeyleri istemiyor.
MajoR44 arkadaşımada katılıyorum :) sitemin anasayfasında biraz renk karmaşası yaptım , bu olumlu eleştiriyi dikkat alacağım ve gerekli düzenlemeyi yapacam :)
çok teşekürler :D