-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Günlük 25k hit alan, bazı önemli kelimelerde ilk sayfada olan sitem 1 haftada 15k kadar hit düşüşü ve kelimelerinde 2-3 sayfa geriledi. Herhangi bir ceza, spam gözükmüyor. Başka hangi nedenler buna sebep olabilir? Nasıl anlayabilir, düzeltebilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Site adresinizi verirseniz en azından ahrefs'den bir kontrol edelim.
yeni güncellemeden de etkilenmiş olabilirsiniz, bir analiz edelim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bu ayın 1'inden beri çok radikal güncellemeler var. Sitelerin genel kaliteleri ile, içerij kaliteleri ile, kelime etiket spamları ile ilgili sağlam güncellemeler var. Birçok spam site bam güm tam spam cezası yiyor 10 gündür.
Sıralama düşüşleri varsa önce bir spam cezası alınmış mı wmtools'dan ona bakın. Site genelinde spam yoksa hit düşüşü yaşayan sayfalarınıza bakın. Anahtar kelime yoğunluklarına ve açılış hızlarına bakın.
İlk sırada yer alan ve çok hit çeken içerikleriniz varsa ve onlarda sıralama düşüşü yaşadıysanız o içerikleri baştan sonra bir elden geçirin.
İddialı kelimelerde ilk sıradaki içeriklerin artık google çalışanları tarafından manuel incelendiği ve manuel işlemler yapıldığı konuşuluyor sağda solda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam ayni durum benim sitede var ben cozdum sitenizi verirseniz size rapor sunabilirim