Umarım alanında uzman, anlatacağı konuda sonuna kadar destek verebilecek konuda bilgisi olan ve Çekinmeden konuyu uzadıya açık ve net bir şekilde, sonuna kadar detaya inerek anlatımlar yapılır.. Bu çok önemli..

Yani demek istediğim, Ben şuanda Wordpress konusunda belirli bir aşama kaydettim fakat yapacağım anlatımlarda "Wordpress nasıl kurulur" dan başlayarak, bildiğim hiçbir detayı atlamadan anlatım yapmam gerek.

Umarım tüm ekip arkadaşlar buna dikkat eder ve çok iyi bir iş çıkartırız. İnternette üretilenm sistemlerim çoğu yabancı kod kaynaklı. Bizde işin bir ucundan tutup en azından kendi milletimize bir şeyler öğretmeliyiz. Bencilliğe gerek yok, biz açsak bunu öğretsekte aç kalırız öğretmesek de aç kalırız. Hani bazıları işimi elimden alır, piyasa mahvoluyor diyor ya..

Burada kastettiğim açlık hem gerçek hem mecazi anlamda :)

Düşüncelerimi peşin peşin belirtmek istedim :)

Bu arada: Smf, MyBB, Joomla, Çoğu popüler online oyunlar, Bilgisayar ve Teknoloji hakkında geniş bilgi arşivim bulunmakta kafamın içinde :) Hepsiyle yakından geçmişim var tüm konularda en az birkaç anlatım yapmayı düşünüyorum. Listeye adımı yazdırırken sadece şuan olarak üstüne düşüp ağırlık verdiğim alanları yazdım...