Merhabalar,
Satın aldığım paket: Süper Paket
Öncelikle zamanında teslim edildiğini, ilgili ve işinin ehli bir arkadaş olduğunu söylemeye gerek bile duymuyorum. Bunlar zaten neredeyse her satıcıya yakıştırılan sıfatlar.
Benim söylemek istediklerim ise şunlar;
Çalışma yaptırmadan önce anahtar kelimelerim de sıralamalar 50 küsür, 60 küsür, 20 küsür idi. 3 anahtar kelime üzerinden çalışma yaptırdık zaten. Çalışmayı bugün teslim aldım. Yani 6 gün önce sipariş vermiştim. Şu an anahtar kelimelerim de durum; 50 > 10. Sıra *** 60 > 12. Sıra *** 20 > 8. Sıra
Anahtar kelimelerimin aylık aranma hacimleri ise 10.000 - 100.000 aralığında. Anahtar kelimeler emin olun o kadar basit kelimeler değiller. Üstelik çalışmayı daha teslim alalı yarım saat oluyor. Biliyorsunuz bu tür çalışmalar tam etkisini 1 hafta ile 2 ay içerisinde gösteriyor. Sıralamadaki yükselişimiz ise her geçen gün devam ediyor.
Diyeceğim o ki, ilk defa bir çalışma sonrası bu kadar hızlı bir yükseliş görüyorum. WM Aracına 2012 yılından beri üyeyim. Bunca yıl boyunca çeşitli kişilerle çalışma fırsatı buldum. Hiçbir çalışmaya da etkilerini görmeden tek bir yorum dahi yazmadım. Ancak bu defa kesinlikle paranızın karşılığını alabileceğiniz, fayda görmeme ihtimalinizin olmadığı bir çalışma olduğunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Üstelik benim yükselişim 70 liralık paketle... Daha yüksek paketler ile çok daha fazlası olacağından eminim.
En yakın zamanda kendisiyle tekrar çalışacağım. Çok teşekkür ediyorum tekrardan.