okanakca
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Marka pc al hiç kafanı yormana deymez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
İntel i7
8 GB Ram DDR3
2-3 GB Radeon ekran kartı
Bu özellikler olsun da ne olursa olsun. İstediğin her şeyi yaparsın bu özelliklerle...
Bana kalırsa bu dediklerimi fiyattan kaçınmadan Tek tek satın al ve toplat.
Bakın ben 1200 tl ye laptop aldım: core i5, 4 gb ram, 1 gb radeon ekran kartı.
Değdi mi? değmedi tabiki... O fiyata ben i7 işlemci 6 gb ram 2 gb ekran kartı pc toplardım üstüne 500 daha koyar fıstık gibi bilgisayar yapardım...
Öyle böyle. Şöyle şöyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Toplama yaptıracağınız yere çok dikkat edin. Mahalle arası bilgisayarcılara toplatmayın derim :)
İsmi duyulmus işini hakkıyla yapan kimselerle calısmanızı ve aklınızda ki tüm soruları cevaplayabilecek biriyle calısmanızı tavsiye ederim.
Öyle böyle. Şöyle şöyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 /
-
Meslek
Serbest Meslek
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
O kasada intel işlemciye , ekran kartına , kasaya ve windows 7 işletim sistemine vereceğin para ile güzel bir toplama bilgisayar alırsın.Hatta laptop bile alırsın. (asus laptoplara bak)
Geçenlerde arkadaşa , i7 işlemcili Sony vaio laptop aldık.1800tl tuttu :)
Öyle her gördüğünü alma , zaten kapalı bir kutu o kasa , içinde neler var tam olarak belirtmemişler.
DostAjans
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / E
-
Meslek
internet
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Teşekkür ederim yorumlarınız için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Sistem Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hp Teknik Servisinde Bulunan Bir Dostunuz Olarak Söylüyorum Bu Fiyata Bu Bilgisayar Özellerikleri Çok Güzel Memnun Kalacağınızı Samimiyetle Söyleyebilirim. Ek Olarak Müşteri Memnuniyeti Hp Kullanıcıları İçin Çok Ama Çok Önemlidir. Aynı Arıza İle 3 Kere Onarım Merkezine Gelirse Cihazınız Sorunsuz Olarak 1üst Modeli 0 Olarak Gönderilmektedir. İşin En Dibinde Olan Bir Dostunuz Olarak İçtenlikle Söylüyorum. Saygı ve Hürmetlerimle.
Not: Hp ve Compaq ile ilgili hertürlü sorun ve sorulara cevap verebilirim garanti kapsamı içindeki cihazlarınızı servise gönderip haber verdiğiniz taktirde burda özenle kendim sorununu çözebilirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Doly.com.tr=>Bilişim ve Teknoloji Hizmetleri | DolyBilisim.com=>Proje Bilgisayar Çözümleri