EvilBozkurt adlı üyeden alıntı

İnsanlara faydamız dokunsun Film sitesi açıp para kazanmak isteyenlere zarar edeceklerini gösterelim diye uğraşıyoruz birileri çıkıp rakiplerini azaltmak için yapılmış bir sistem diyor. Öncelikle ASametYildirim ben film işine girecek olursam böyle işlere gerek kalmadan Google'de yükselirim zaten. Sonralıkla benim burada anlatmak istediğim bir şey bilmeyen insanların, internetten para kazanmak için ilk açmak istedikleri sitelerin Film sitesi olması onlara bir şey kazandırmayacağıdır. Sen bu düşüncemi yanlış buluyorsan demek ki bu işlerden anlamıyorsun demektir. Piyasada o kadar çok para kazanann o kadar film sitesinin önüne geçme şansları hiç bir zaman olmayacaktır. Her zaman aldıkları domain, hosting ellerinde kalacaktır. Bu sözlerimin de her zaman arkasındayım. Web sektörüne yeni girmiş insanların film sitesi açmadan önce düşünmesini sağlamaya çalışıyorum çünkü bu insanlar eğer benim rakibim olsalar da benim gibi sektörü az çok tanıyan, yatırım yapabilecek insanlar karşısında şanslarının olmamasıdır.

Görüşlerinize ve yardımsever tutumunuza teşekkür ediyorum. Ben çevremde ilk kez websitesi veya film sitesi açıpda baya para kazananları gördüğümden dolayı bu uyarınızı yanlış anlamış olabilirim.

Siz nasıl kendinizi bu konuda googlede yükselebileceğinize inanıyorsanız bende bu işe yeni girecek kişilerin doğru yönlendirme ile başarılı olacağına inanıyorum ve sizin bu işe yeni başlayacak birine yol göstermek yerine bu işe kalkışma diyişiniz benim aklıma "rakip eleme çabası" 'ndan başka bir şey getirmedi.

Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Olabildiğince düzgün bir biçimde kendimi ifade etmek istedim ve bende sözlerimin sonuna kadar arkasındayım.