Topladığı paranın 510 Milyonun Tl'nin, 390 milyon civarını üyelere ödemiş. Muhtemelen aylık kazanç şeklinde, çark bir yere kadar ödeyebilmiş. Daha sonra artık bir yere kadar baktı paralar bol oldu, artık fişi çekeyim demiş. 120 milyon lira kıbrısa aktarılmış. Ortada 120 milyon lira kayıp.. Yani kazanan kazanmış bir yere kadar, sonra son bir yılda artık ilk yılda kazananların kazandığını görenler, ona göre yüksek miktarlarda yatırım yapmış. Tır, çiftlik satıp para yatıran varmış 100 binler falan gördüm.

Bir de şöyle bir olay var, devlet görevlileri üstüne basa basa bunlar **************dır demiş. Mevzuat boşluklarından yararlanıyor bir şey yapamıyoruz demiş. Dünden itibaren ise bu sefer suçlu olarak devleti gösteriyorlar, devlet niye bir şey yapmadı diye. Devlet bizim paramızı ödesin diyor(!).

Bu tür olaylarda, halk arasında hakimin, falanca edilmiş şeyin davası olmaz diye bir lafı vardır.

Herkes bunlar **************dır dedi, devlet bile çıktı dedi ki bunlar ************** paranızı yatırmayın diye. Bu ponzi sistemi olduğunu hiç aklınla göremiyor musun, hiç mi banka ile işin olmadı banka bile yüzde 10 faiz veriyor bu adam sana yatırdığın parayı 10 ayda amorti ederim diyor, ediyor ama çark bir yere kadar kardeş. Kendini akıllı sanıp, kısa yoldan parayı kazanıyorum derken iyiydi, ama o zaman çok akıllıydın(!) noldu, paranı hortumlayınca enayi oldun! Şimdi de utanmadan devletin parmağı var diyorlar.