Merhaba hocam, ben bu ideasoft v.b. firmalara rakip oalcağım inşallah allah kısmet ederse :)

sıfırdan kendi e-ticaret sistemimizi yazdık , bitiği zaman wmaracında tanıtımını yapacağım, .php tabanlı görüp görebileceğiniz en iyi bir yazılım oldugunu söyleyebilrim :)

çünkü bu e-ticaret satan firmaların satıklarını ve sitelerinde paylaştıkları özelikleri gözden geçirip öyle bir projeye giriştim.

yazdıgımız yazılım istediğiniz ödeme seçeneğini ekleyebilir, istediğiniz kargo firması, ticket sistemi online chat, stok kayıt, satış kayıt , kalan kayıt, stoksuz satış, personel takip, kargo takip , gelir-gider göstergeleri, destek bölümleri ,api sistemleri v.s. daha bir çok özelik

2 aydır yazdıgımız bir yazılım, daha tamamlanmadı %70 bitti,

e-ticaret sitelerinin satıgı full paketlerden bile daha iyi bir sistem hazırladık

ve biz tek paket olarak satacaz :)

ayrıca yıllık ödemeler daha uygun maliyete

yıllık ödenmesi gereken (host-domian-ssl v.b. ) ücretlerini tek alacaz tema ücretini sadece aldıgınızda tek ödeyeceksiniz

sorunsuz ve stabil çalışan bir sisteme sahib bir e-ticaret sitesi olacak inşallah

e-ticaret yazılımımızı paylaştıgımızda sizden ricam benim sistemi diğer firmalarla kıyaslayın :)

ve onların referanslarına bakın sonra bizim yazdıgımız sisteme bakın :)

herkese iyi forumlar :)