[COLOR=#E25041][FONT=Century Gothic][SIZE=6][FONT=Century Gothic]FATİHWEB GERİ DÖNDÜ !!![/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR][SIZE=6][FONT=Century Gothic]
[/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=#1ABC9C]YENİLİKLER NELER ?[/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=#FAC51C]- %80 E VARAN İNDİRİMLER[/COLOR][/FONT]
CANLI DESTEK Aktif !
[COLOR=#A38F84][FONT=Century Gothic]ÖDEMELERİNİZİ %0 KOMİSYON İLE YAPABİLİRSİNİZ. [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[CENTER]
100 200 beklerken 5000 beğeni aldım. Arkadaşa teşekkür ederim herhangi bir sorun olmadan gönderdi.
Referans alınmıştır,5.000 beğeni gönderdi hocamız beğenenlere baktım türk ve aktif profiller hep.Hayırlı satışlar
Rerans gönderimi yapıldı. Arkadaşımız çok kısa bir süre içerisinde istediğim bir resme 5k referans gönderimi yaptı. Kesinlikle çalışmanızı öneriyorum
Hizmet alındı, gayet başarılı arkadaş. Sorunsuz ve güvenerek alabilirsiniz.
Çok saygılı ve güvenilir nadir insanlardan, herkese çalışmayı tavsiye ederim. Beğeni hizmeti sağladı ilgisi için teşekkürler.
1000 bot 1000 türk takipçi teslimatını çok hızlı yaptı tavsiye ederim. ilerleyen aylarda tekrar çalışacağım
Bayan takipçi alındı. Hızlı işlem. Tavsiye ederim.
5K aktif türk takipçi alındı. süreçte kısa kısa aksaklıklar olsa da baya baya ilgi ve alakalı davranarak süreci tamamladı.kesinlikle tavsiye edilir.
instagram ve facebook sayfalarımıza destek aldık, en hızlı şekilde fazlasıyla ziyaretçi sağladı. İlgisi için teşekkür ediyorum.
hizmet alındı, arkadaş işi ile çok alakalı ve kaliteli hizmet veriyor. teşekkürler tekrardan
Sayfa satın alındı. Gayet güvenilir bir arkadaş. Başarılarının devamı diliyorum bizim içinde daha çok takipçi inşallah
10 K sorunsuz ve hızlı bir şekilde alındı. Teşekkürler
Bakiye eklendi ve fotoğraf beğenisi kısa sürede geldi. Teşekkürler iyi satışlar.
Cuzi bı mıktar ykleyıp denedık ve sorunsuz hızlı bı sıstem Başarıların devamını dılerım
2 hesabada 7şer k alındı hayırlısı bakalım :)
Arkadaş telafisiyle birkikte takipcileri gönderdi :) ilgisinden dolayı teşekkürler
Güvenle alışveriş yapabilirsiniz
Bakiye eklendi ve fotoğraf beğenisi kısa sürede geldi. Teşekkürler iyi satışlar.
Cuzi bı mıktar ykleyıp denedık ve sorunsuz hızlı bı sıstem Başarıların devamını dılerım
2 hesabada 7şer k alındı hayırlısı bakalım :)
Arkadaş telafisiyle birkikte takipcileri gönderdi :) ilgisinden dolayı teşekkürler
[COLOR=red]*Diğer Forumlardaki Referanslarımız [/COLOR]
ikizlermedia adlı üyeden alıntı
10k toplam 1 adet hesap aldık. Aynı gün içinde teslim ve satış sonrası verdiği destekle bizi kendine hayran bıraktı. Müşterleriyle ilgilenmesini bilen birisi olduğunu *** profilinde tahmin etmiştik fakat bu kadarını beklemiyorduk. Çok teşekkür ederiz @fatiihunsal; bey. Bir sonraki işlerde görüşmek üzere.ikinci kez 20k bot aliyorum, cok tesekkur ederim. ilgili bir arkadasimiz.
[COLOR=Silver]
[/COLOR]10K takipçi satın alım gerçekleştirdik. Çok teşekkür ederim kendisine :)
[/COLOR]10K takipçi satın alım gerçekleştirdik. Çok teşekkür ederim kendisine :)
Daha Önceden 55k lık bir hesap aldım. 3-4 aydırda kullanıyorum hıcbır sıkıntı yaşamadım. Arkadaş çok ilgili ve yardımcı oluyor kesinlikle. Tavsiye ederim.
10K'lık alım yapıldı.
Önce çekim sonra para diyen kaliteli ve güvenilir biri.
Önce çekim sonra para diyen kaliteli ve güvenilir biri.
10K izlenme hizmeti alındı. Mükemmel hız ve ++Kalite teşekkürler..
İlgili ve düzenli çalışan arkadaş, daha öncede iş vermiştim tekrar 300 TL'lik iş verildi
Fatih bey ile bir kaç projemiz için anlaştık ve çalışmayı başladık. Çok hızlı işlerini yapıyorlar. Teşekkür ederiz.
Takipçi hizmeti satın alındı Teşekkürler Fatih Bey :)
17 binlik hesap satın alındı
Takipçi satın alındı, başarılı kısa sürede çözüme kavuşturdu
1k türk takipçi ve 100 otolike alındı.Dusmelere karsi ekstra yukleme yapildi tesekkurler.
video izlenme alındı. başarılı işlem ve ilgisi için teşekkür ederim..
hızlı işlem yapılmıştır.
Like, Takipçi hizmeti alındı hızlı ve güvenilir. Organik takipçi de düşüş olduğunu da eklemeliyim. Teşekkür ederim.
Kadın takipçi alındı. Hızlı işlem. Tavsiye ederim.
hesap21 alınmıştır, ilginizden dolayı teşekkür ederim bol kazançlar :)
1k türk takipçi alındı gayet hızlı bir işlem arkadaş çok ilgili teşekkürler.
5k türk takipçi alındı güvenilir arkadaş
1 adet hesap alındı. İlgili ve güvenilir bir arkadaş. İlerleyen günlerde başka hesaplar içinde kendisine başvuracağım. (y)
1 hesap daha alındı, gerçekten çok ilgili teşekkürler:)
Hesabı sorunsuz aldım ilgili alakalı bir arkakadaş güven sorunu yaşamadan ticaret yapabilirsiniz.
1k türk takipçi ve 100 otolike alındı.
Dusmelere karsi ekstra yukleme yapildi tesekkurler.
Dusmelere karsi ekstra yukleme yapildi tesekkurler.
35 k instagram türk takipçi satın alındı,arkadaş ilgili alakalı ve işinde gerçekten iyi,sorunsuz işlemi gerçekleştirdi,güvenle ticaret yapabilirsiniz herkese tavsiye ediyorum.
Takipçi hizmeti alındı. Çok hızlı
20K Takipçi + 100 Beğeni 1 Aylık Satın alındı arkadaş bir satıcı gibi değil dostça konuşa ve süper iş çıkardı. 5 Dakika sürmedi. Bundan sonra ki süreçte bu arkadaşı hem öneriyorum hemde beraber çalışmaya devam ediyorum.
Fatih hocamdan takipçi satın aldım. Bir projem hakkında fikirlerini aldım, çok yardımcı oldu. Takipçi olarakta satın aldığımdan 2kda fazladan gönderdi. Teşekkür ederim hocam
müşteri olarak memnuniyet duydum anında izlemelerim geldi düzgün bir arkadaş ve ayrıca ilgili sonrunsuz teşekkürler
Hizmet alındı, ilgili arkadaş
Hizli ve guvenilir islem tavsiye ederim
10k takipçi 20 gönderi için 1er k like alınmıştır fatih beye teşekkür ediyorum.
Hızlı işlem güvenilir arkadaş tavsiye ederim
İlk siparişimi verdim haftalık 100 beğeni türk, ilk fotoda sıkıntı çıkmadı kalan günlere bakacağız şuan için memnunuz.
4. kez alışveriş yapıyorum gayet güvenilir ve hızlı şekilde yardımcı oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
20 k hesap ve otolike için ödeme yapıldı.
Arkadaşla 10.000 takipçi ve 25.000 takipçi için anlaştık. Ödeme yapıldı. Takipçiler yüklendi. Teşekkür ediyorum ilgi ve alakasından dolayı. Güvenilir ve hızlı işlem, herkese tavsiye ederim. :)
30K takipçi ve 30 günlük beğeni paketi alındı. Teşekkür ederim.
ticaret yapııldı hızlı ve güvenilir tavsiye ++
58k hesap, takipçi ve otolike için ödeme yapıldı.
takipci alınmıştır hızlı hizmet teşekkürler.
Çok acil bir işi hemen yetiştirdik. Teşekkürler
40 k hesap alıyorum şuan sorunsuz şekilde
Hızlı ileti ve tertemiz hesaplar. İlgi , alaka ve güzel muhabbeti için ekstra teşekkür ederim :)
10 K sorunsuz ve hızlı bir şekilde alındı. Teşekkürler
Çok teşekkürler Hocam, göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için de ayrıca teşekkür ederim, (1 Adet hesap alındı).
arkadaşla sabah whatsapp üzerinden 1 hesap için konuştuk , 5 dakikada hallettik , ilgili hesabın arkasında olan güvenilir bir arkadaş , ilk alışverişimiz oldu ama son olmayacak , çok teşekkür ederim.
[/CENTER]