[COLOR=#E25041][FONT=Century Gothic][SIZE=6][FONT=Century Gothic]FATİHWEB GERİ DÖNDÜ !!![/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR][SIZE=6][FONT=Century Gothic]
[/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=#1ABC9C]YENİLİKLER NELER ?[/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=#FAC51C]- %80 E VARAN İNDİRİMLER[/COLOR][/FONT]
CANLI DESTEK Aktif !
[COLOR=#A38F84][FONT=Century Gothic]ÖDEMELERİNİZİ %0 KOMİSYON İLE YAPABİLİRSİNİZ. [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[CENTER]
Phantaso adlı üyeden alıntı
Rerans gönderimi yapıldı. Arkadaşımız çok kısa bir süre içerisinde istediğim bir resme 5k referans gönderimi yaptı. Kesinlikle çalışmanızı öneriyorum
Jequsi adlı üyeden alıntı
Çok saygılı ve güvenilir nadir insanlardan, herkese çalışmayı tavsiye ederim. Beğeni hizmeti sağladı ilgisi için teşekkürler.
huniliofficial adlı üyeden alıntı
5K aktif türk takipçi alındı. süreçte kısa kısa aksaklıklar olsa da baya baya ilgi ve alakalı davranarak süreci tamamladı.kesinlikle tavsiye edilir.
bbdesign adlı üyeden alıntı
instagram ve facebook sayfalarımıza destek aldık, en hızlı şekilde fazlasıyla ziyaretçi sağladı. İlgisi için teşekkür ediyorum.
sosyofikir adlı üyeden alıntı
Sayfa satın alındı. Gayet güvenilir bir arkadaş. Başarılarının devamı diliyorum bizim içinde daha çok takipçi inşallah
[COLOR=red]
*Diğer Forumlardaki Referanslarımız [/COLOR]
ikizlermedia adlı üyeden alıntı
10k toplam 1 adet hesap aldık. Aynı gün içinde teslim ve satış sonrası verdiği destekle bizi kendine hayran bıraktı. Müşterleriyle ilgilenmesini bilen birisi olduğunu *** profilinde tahmin etmiştik fakat bu kadarını beklemiyorduk. Çok teşekkür ederiz @
fatiihunsal; bey. Bir sonraki işlerde görüşmek üzere.
yaroslav adlı üyeden alıntı
Daha Önceden 55k lık bir hesap aldım. 3-4 aydırda kullanıyorum hıcbır sıkıntı yaşamadım. Arkadaş çok ilgili ve yardımcı oluyor kesinlikle. Tavsiye ederim.
maRLonTR adlı üyeden alıntı
Fatih bey ile bir kaç projemiz için anlaştık ve çalışmayı başladık. Çok hızlı işlerini yapıyorlar. Teşekkür ederiz.
webrano adlı üyeden alıntı
Like, Takipçi hizmeti alındı hızlı ve güvenilir. Organik takipçi de düşüş olduğunu da eklemeliyim. Teşekkür ederim.
Mert1925 adlı üyeden alıntı
1 adet hesap alındı. İlgili ve güvenilir bir arkadaş. İlerleyen günlerde başka hesaplar içinde kendisine başvuracağım. (y)
Brenline adlı üyeden alıntı
35 k instagram türk takipçi satın alındı,arkadaş ilgili alakalı ve işinde gerçekten iyi,sorunsuz işlemi gerçekleştirdi,güvenle ticaret yapabilirsiniz herkese tavsiye ediyorum.
melihog adlı üyeden alıntı
20K Takipçi + 100 Beğeni 1 Aylık Satın alındı arkadaş bir satıcı gibi değil dostça konuşa ve süper iş çıkardı. 5 Dakika sürmedi. Bundan sonra ki süreçte bu arkadaşı hem öneriyorum hemde beraber çalışmaya devam ediyorum.
relampago adlı üyeden alıntı
Fatih hocamdan takipçi satın aldım. Bir projem hakkında fikirlerini aldım, çok yardımcı oldu. Takipçi olarakta satın aldığımdan 2kda fazladan gönderdi. Teşekkür ederim hocam
WhNet adlı üyeden alıntı
4. kez alışveriş yapıyorum gayet güvenilir ve hızlı şekilde yardımcı oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
WhNet adlı üyeden alıntı
Arkadaşla 10.000 takipçi ve 25.000 takipçi için anlaştık. Ödeme yapıldı. Takipçiler yüklendi. Teşekkür ediyorum ilgi ve alakasından dolayı. Güvenilir ve hızlı işlem, herkese tavsiye ederim. :)
oborahan adlı üyeden alıntı
Çok teşekkürler Hocam, göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için de ayrıca teşekkür ederim, (1 Adet hesap alındı).
allergien adlı üyeden alıntı
arkadaşla sabah whatsapp üzerinden 1 hesap için konuştuk , 5 dakikada hallettik , ilgili hesabın arkasında olan güvenilir bir arkadaş , ilk alışverişimiz oldu ama son olmayacak , çok teşekkür ederim.
[/CENTER]