[COLOR=#E25041][FONT=Century Gothic][SIZE=6][FONT=Century Gothic]FATİHWEB GERİ DÖNDÜ !!![/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR][SIZE=6][FONT=Century Gothic]
[/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=#1ABC9C]YENİLİKLER NELER ?[/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=#FAC51C]- %80 E VARAN İNDİRİMLER[/COLOR][/FONT]
CANLI DESTEK Aktif !
[COLOR=#A38F84][FONT=Century Gothic]ÖDEMELERİNİZİ %0 KOMİSYON İLE YAPABİLİRSİNİZ. [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[CENTER]
BatuhanYıldız adlı üyeden alıntı
Referans alınmıştır,5.000 beğeni gönderdi hocamız beğenenlere baktım türk ve aktif profiller hep.Hayırlı satışlarInternetional adlı üyeden alıntı
Hizmet alındı, gayet başarılı arkadaş. Sorunsuz ve güvenerek alabilirsiniz.GökhanGORAL adlı üyeden alıntı
1000 bot 1000 türk takipçi teslimatını çok hızlı yaptı tavsiye ederim. ilerleyen aylarda tekrar çalışacağımhuniliofficial adlı üyeden alıntı
5K aktif türk takipçi alındı. süreçte kısa kısa aksaklıklar olsa da baya baya ilgi ve alakalı davranarak süreci tamamladı.kesinlikle tavsiye edilir.firatmedyanet adlı üyeden alıntı
10 K sorunsuz ve hızlı bir şekilde alındı. TeşekkürlerGüvenle alışveriş yapabilirsiniz
Güvenle alışveriş yapabilirsiniz
[COLOR=red]*Diğer Forumlardaki Referanslarımız [/COLOR]
ikizlermedia adlı üyeden alıntı
10k toplam 1 adet hesap aldık. Aynı gün içinde teslim ve satış sonrası verdiği destekle bizi kendine hayran bıraktı. Müşterleriyle ilgilenmesini bilen birisi olduğunu *** profilinde tahmin etmiştik fakat bu kadarını beklemiyorduk. Çok teşekkür ederiz @fatiihunsal; bey. Bir sonraki işlerde görüşmek üzere.mersinstyle adlı üyeden alıntı
İlgili ve düzenli çalışan arkadaş, daha öncede iş vermiştim tekrar 300 TL'lik iş verildiKaanOzdemir adlı üyeden alıntı
Takipçi hizmeti satın alındı Teşekkürler Fatih Bey :)soninterneth adlı üyeden alıntı
Hesabı sorunsuz aldım ilgili alakalı bir arkakadaş güven sorunu yaşamadan ticaret yapabilirsiniz.mersinstyle adlı üyeden alıntı
Hizmet alındı, ilgili arkadaşYaylaogluSoft adlı üyeden alıntı
10k takipçi 20 gönderi için 1er k like alınmıştır fatih beye teşekkür ediyorum.EralpCicekdagi adlı üyeden alıntı
İlk siparişimi verdim haftalık 100 beğeni türk, ilk fotoda sıkıntı çıkmadı kalan günlere bakacağız şuan için memnunuz.UcuzUkashtr adlı üyeden alıntı
ticaret yapııldı hızlı ve güvenilir tavsiye ++ThePartizan adlı üyeden alıntı
Çok acil bir işi hemen yetiştirdik. Teşekkürlerfiratmedyanet adlı üyeden alıntı
10 K sorunsuz ve hızlı bir şekilde alındı. TeşekkürlerÇok teşekkürler Hocam, göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için de ayrıca teşekkür ederim, (1 Adet hesap alındı).
[/CENTER]