Pawn adlı üyeden alıntı

issystem wp-admin bilgilerini verirseniz shortcode kodlarını deneyebilirim.

Wordpresste çoğu şeyin eklentisi mevcut ama bu tarz bir işlem için eklenti olduğunu sanmıyorum, varsa da bulmanız çok zor. Aslında ufak birkaç sorgu ile yapılabilir fakat detaylı bilgim yok malesef.


Siteyi offline olarak hazırlamaya çalışıyorum şu aşamada. hazır kodları veren bahsettiğim eklenti bu: https://tr.wordpress.org/plugins/shortcodes-ultimate/
hazır verdiği kodları ana sayfada kullanamıyorum sıkıntı bu. Kodları arasına mı almak lazım anlamında bir kod mu gerekiyor demek istedim.


silenthilll adlı üyeden alıntı

Kolay gelsin,

benim takıldığım bir nokta var onu bir düzeltirmisiniz acaba

shortcodec kodları demişsiniz shortcodec kastınız ayrı bir plugin mi yoksa pluginlerin kısaltma kolaylığı olan shortcode mi ?


wordpress te hazır kodlar veren bir wordpress eklentisi bahsettiğim. linki bu: https://tr.wordpress.org/plugins/shortcodes-ultimate/


vuslatim adlı üyeden alıntı

aslında sıfırdan site oluşturmaktansa güzel bir tema bulup bunu kendine göre düzenleyebilirsin..


ücretli tema dediğim gibi maddi bir karşılık beklemediğim için kullanmak istemiyorum. bide alırım bu sefer beğenmezler temayı felan.. o yüzden ücretsiz temalar üzerinden gitmeye çalışıyorum. ama ücretsizlerde de zaten temanın bir çok görseli olmuyor genelde. yani ücretsizlerde hiç iç açıcı degil yani. bende eklentilerle zenginleştiriyim istiyorum.