RootFRM
Müşteri Temsilcisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
MT
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ankara Sincan'da merkezi bir yerde oturuyoruz, ***** 16mbps destekliyordu 65 tl ödüyorduk taahhüt bitti bende kapattırdım. Şuan alt yapımız 51mbps destekliyor biz *****i kapattırmadan önce port yok diyorlardı kapattırınca port boşa mı çıkıyor ? Ve alt yapıma uygun paketi olan internet sağlayıcısı önerir misiniz ?
Bugüne kadar hep ileri denedik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Türk *******unkini al sistemi kurmuşlardır aktif etmemişlerdir. şimdi aktif olmuştur başka firmalara geçip pişman olma.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Turk.Net öneriyordum. Fakat kim ne önerirse önersin, deneme yanılma yöntemi gibi olacak ve forumda önerilen sağlayıcıya geçenlerin mağdur olduğunu da okudum. Ben Turk******* ile 6 Mbps zor görüyordum. Şu anda Turk Net ile 40'tan aşağıya düşmüyor. Bende merkezi bir konumda oturuyorum. En azından Turk Net'i taahhütsüz olması nedeniyle bir iki ay deneyebilirsin.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Arayüz Geliştirici
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Keşke interneti kapattırmasaydınız.
Ben ***** kullanıyordum. Turk.NET arayıp başvurumu yaptım, tüm işlemleri Turk.NET kendi halletti.
***** son damlasına kadar kullandım. Bir gece internetim gitti. Hemen gmail'e baktım. Yeni modem şifresi gelmiş. Modem panelinden güncelledim ve Turk.NET geçiş tamamlanmış.
En azından birilerinin gelip ayar vs. yapacaklarını düşünüyordum.
Kısacası hem ***** ile uğraşmadım hem de adam gelicekmişte şu gün gelecekmiş olayıyla uğraşmadım.
Tavsiyem zaten belli. İlk ay 650-700GB download yaptık. Sonra hevesimiz gitti tabiii.
RootFRM
Müşteri Temsilcisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
MT
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
MOmerAlpi adlı üyeden alıntı
Keşke interneti kapattırmasaydınız.
Ben ***** kullanıyordum. Turk.NET arayıp başvurumu yaptım, tüm işlemleri Turk.NET kendi halletti.
***** son damlasına kadar kullandım. Bir gece internetim gitti. Hemen gmail'e baktım. Yeni modem şifresi gelmiş. Modem panelinden güncelledim ve Turk.NET geçiş tamamlanmış.
En azından birilerinin gelip ayar vs. yapacaklarını düşünüyordum.
Kısacası hem ***** ile uğraşmadım hem de adam gelicekmişte şu gün gelecekmiş olayıyla uğraşmadım.
Tavsiyem zaten belli. İlk ay 650-700GB download yaptık. Sonra hevesimiz gitti tabiii.
sorueki adlı üyeden alıntı
Turk.Net öneriyordum. Fakat kim ne önerirse önersin, deneme yanılma yöntemi gibi olacak ve forumda önerilen sağlayıcıya geçenlerin mağdur olduğunu da okudum. Ben Turk******* ile 6 Mbps zor görüyordum. Şu anda Turk Net ile 40'tan aşağıya düşmüyor. Bende merkezi bir konumda oturuyorum. En azından Turk Net'i taahhütsüz olması nedeniyle bir iki ay deneyebilirsin.
simao adlı üyeden alıntı
Türk *******unkini al sistemi kurmuşlardır aktif etmemişlerdir. şimdi aktif olmuştur başka firmalara geçip pişman olma.
Şöyle bi durumda var birde göknet ve superonlineı arayıp alt yapı sorgullattığımda nedense 16 mbps gözüküyor alt yapım ama ************* türknet vodafone falan 51 mbps gösteriyor acaba hangisi doğru hangisi yanlış bilemedim bu konuda neler yapmalıyım
Bugüne kadar hep ileri denedik.