-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhaba, uzun süre instagram kullanmadım ve şuan elimdeki sayfaları yeniden canlandırıyorum. Şuan instagramda hesabı en güvenli hale getirmek için hangi önlemleri almam gerekiyor, detaylı bilgi verebilecek olan biri var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhabalar, başlıca Instagram profilinize e-posta ve telefon ekleyip, doğrulamanız gerekmektedir.
Ardından Ayarlar > Hesap > İki Faktörlü Kimlik Doğrulaması alanından kullandığınız telefon numarasını ekleyerek aktifleştirmeniz hesabınıza her girişte SMS ile giriş'e zorlayacaktır.
Bunlardan ziyade Instagram hesabınızı ilişkilendirdiğiniz bağlantılı olan Facebook hesabının güvenliğini arttırabilirsiniz. Aynı şekil e-posta, telefon ve iki faktörlü kimlik doğrulaması yapabilirsiniz.
Son olarak hesabınızda mevcut olan mail hesabını güçlendirmeniz yararınıza olucaktır. Özellikle Gmail kullanıyorsanız güvenlik opsiyonlarını daha derin ve detaylı güncelleyebilirsiniz. Ondada aynı şekil SMS ile giriş mevcuttur.
wayne1453
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence böyle bir sorun olmaması lazım. Çünkü ben tek bir telefon numarasıyla hallettim. Acaba mesajlar mı gelmiyor sana mesaj servisini kontrol ettir.