Windows ile hiç uğraşmaya gerek yok. Tunceli'deyken benim çocukların bilgisayarını teamviewer ile düzeltiyordum. Ama illa windows ile yapacağım diyorsanız, burada benim dediğim gibi "Uzak masaüstü programını kullanarak yapacağınız bağlantılarda, bütün işletim sistemleri mevcut oturumunuzu kapatarak bağlandığınız makina'da oturum açar. Eğer oturum kapatmadan bağlantı yapmak istiyorsanız bunun için 3rd party yazılımlar kullanmanız gerekecektir. Örn Teamviewer gibi." veya "Windows güvenliği sebebiyle bu işleme izin verilmemektedir. Windows server ürünlerinde 2003 ve 2008'de terminal server kurarsanız, istediğiniz işlemi gerçekleştirebilirsiniz." yanıtlarını vermişler. Şurada ise; bana mantıklı gelmese de, "bilgisayarlara yeni kullanıcı hesabı aç" denmiş.

Şurada ise denemenizi tavsiye ettiğim (Çünkü başka yerlerde de benzer çözümler gösterilmiş.) resimli bir anlatım var. Buralarda anlatılan çözümlerde ise; Masaüstündeyken Alt+F4 kombinasyonunu kullanarak oturumu kapatmanız olarak gösteriliyor. Kolay gelsin.