Tebrik ederim çok güzel bir konuya değinmişsiniz. Kimse kimseye yardım etmek istemiyor.
Ona fikir verirsem belki başarır korkusu. Ayrıca dediğin gibi o isimler bizim ülkemizden hayatta çıkmaz vede çıkmayacak. Bu konuyu benzer bir konu açmıştım birbirimize yardımcı olmak adına
aklıma gelen güzel domainleri burada paylaşıyordum insanlar alıp projelendirir diye ücret beklemeksizin. Son olarak bir şey üretmek, icat etmek istiyorsan sana tavsiyem insanlarla bunu paylaşma emin ol ya engel olacaktırlar yada olumsuz konuşup hevesini kıracaklar ve aralarından biri projeni çalacak :) Aile şirketimiz var 30 yıldır ithalat yapıyoruz kimle aramız iyi olsa beraber yemek içip güldüğümüz insanlar 1 yıl içersin de adam hediyelik eşya satıyorsa biz ne ithal ediyorsa k aynı ürünlerini tıpa tıp getiriyor ülke insanının vizyonu bu en samimi olduğun adamı takip etmek taklik etmek fikir üretememek hep başkasının fikrini çalmak onun için çok zor. Vizyonumuz SIFIR
Şimdi birileri çıkacak efendim sen kendi adına konuş veya bilmem ne diyecekler.

Böyle bir konu açmışsın vizyonunu bilmiyorum ama öz eleştiri yapabilen bir insan üretmeye bence en yakın insandır. Başarılar