CezaLet adlı üyeden alıntı

Rap müzik yapan biri olarak başlığı gördüm ve hevesle girdim vay be helal olsun diyerek konuyu bitirdim.

Siteye girdim, bide ne göreyim? "Arabesk rap" ismini... Utanarak yazdığım yazı. Keşke öyle bir kategori açmasaydınız. Şiddetle kaldırmanızı rica ediyorum Tüm kalbimle istiyorum bunu.

Rap müzik sitesi açmışsınız ve rapi insanlara yanlış tanıtıyorsunuz? Amaç ne? Para kazanmak mı? Yoksa Rapi tanıtmak mı?

Buradan para kazanmak, her dalda hit çekip para kazanmak gibi görünüyor... Şekil bu yani. Lütfen kendi aramızda oluşturduğumuz Kültürümüzü alt üst etmeyin, lütfen.

Belkide rap müzik dinlemiyosunuzdur, dediğim gibi internette iyi bir yerlere gelmek için yaptınız belki. Doğruyu öğretelim hocam.

Arabesk rap denen bir şey yok, öyle bir tür yok. Arabesk kendi alanında iyidir. Arabesk ile Rap nasıl birleşir yav? Yapanlar tamamen israf kişiler. Ama tabi böyle bir şey yapan gençlerin aileleri de cahillik dönemindeydi, anlıyabiliyorum. Korunmayı öğrenememişler demekki. Cahilliklerine verelim, ama keşke israf yapmasalardı.

Umarım yanlış anlamazsınız beni, gücüme gidiyor böyle bir şey görmek Dinime küfredilmiş gibi hissediyorum adeta, abartmıyorum gerçekten böyle hissediyorum... Sert eleştirdiğim için tekrar özürdiliyorum.

Şu işe bakın!

Kategori Arabesk rap ama Şarkılara bakın



Yapmayın gözünüzü seveyim ya yapmayın! Kaldırın şu kategoriyi yada kapatın şu siteyi! Ya kardeşim hadi yaptın böyle para kazanmak için bilinçsizce bir şey, madem biraz dikkat et karıştırma şu şarkıları.

Hadi Ceza'nın arabesk rap kategorisinde olmasını görmezden gelelim, Ceza-Eksik etek nedir? Böyle bir şarkı yok.

Siz kombo yapmışsınız. Ceza'yı arabesk rape koyup Enderin Eksik eteğini Cezanın şarkısı gibi yazmışsınız.

Tabiki bunu siz yazmadınız bir DBden çekmişsiniz belli orası, umarım düzeltirsiniz veya kökten halledip arabesk rap kategorisini kaldırırsınız. Lütfen hocam.


Bende başlığı görünce büyük destek vermeye girmiştim ama.. yunusun cevabından sonra :(