bunun için hit getirici sağlam anahtar kelimeli makaleler yazman gerekir. iç seoda problem yoksa, anahtar kelimeleri iyi seçilmiş makaleler kesinlikle hit getirir.
yani sadece içerik girmek önemli değil, anahtar kelime odaklı hit getirme potansiyeli olan makaleler girmek oldukça elzem.
kategoriniz ne bilmiyorum ama örnek vereyim. cumartesi günü sağlık ocağı açık mıdır? gibi bir makale hit getirir.
yani sadece içerik girmek önemli değil, anahtar kelime odaklı hit getirme potansiyeli olan makaleler girmek oldukça elzem.
kategoriniz ne bilmiyorum ama örnek vereyim. cumartesi günü sağlık ocağı açık mıdır? gibi bir makale hit getirir.
Hocam benim 6 aylık sitem var günde 10 kişi girmiyor. Şimdi size dönersem nedenini kendimize sormalıyız önce. Örneğin yazdığınız bir makale için önceden google'da arayın. Rakip siteler fazla ve büyük sitelerse ilk sayfaya çıkmanız zor. İlk sayfaya çıkmadan da siteye hit gelmesi zor. İçerikleriniz güncel ve haber tarzındaysa rakip çok. Ayrıca zamanla diğer sitelerde backlinkiniz de oluşur içerik girdikçe paylaşırlar. Sosyal medyadan da paylaşımlarınızı yapın.
Sitenizin adresi nedir?
Sitenizin adresi nedir?
www.yatirimlar.net Güncel Yatırım Önerileri , Coin Haberleri , Pazarlama Teknikleri genelde kategorilerimiz bunlar hocam.Makaleleri inceler misiniz bi ? Nerede yanlış yaptığımı görmek istiyorum.
Bu arada ilginiz için çok teşekkür ederim.