Benden bir tavsiye bu tavsiye mi uyguladığınızda hitiniz artmaz ise 5 yıllık ücretsiz editörünüz olmazsam en adiyim :)

Haberden ziyade gündemden içerik girin bir kaç örnek vereceğim dediklerimi harfiyen uygulayın.

1-Coinler ile ilgili kategoriniz mevcut bu kısımda coin airdroplarını paylaşın örn(Şimdi kayıt ol 200asdcoin hesabında) piyasada yeni çıkan coinlerin airdroplarını bulup paylaşın. (Bu tarz paylaşım yaparak hem kullanıcıyı sürekli elinizde tutacaksız ve o coin ile ilgili en üste oturacaksınız.Ayrıca bu yazıyı yazdıktan sonra tüm telegram grupları twitter facebook tarzı gruplarda paylaşın.)

2-İş fikirleri kısmını biraz değiştirerek veya yeni kategori ekleyerek internetten para kazanma tarzı bir yazı paylaşın örnek vermek gerekirse yeni çıkan sistemleri tanıtım ödeme kanıtları ekleyin (Detay Maxinet, Çiftlik oyunları vb uzar gider)

3- Madencilik kategorisi burada en karlı coinleri tanıtın özellikle buraya çok dikkat evdeki bilgisayar ile yapılan madencilikleri anlatın benden yine bir fikir bytecoin bunu tanıtın ilk konunuz :)

Her şeyin dışında bunları kesinlikle ve kesinlikle sosyal ağlarda gruplarda paylaşmayı asla unutmayın.

Yemin ederim benim bile şuan site açasım geldi bunları yapın hit gelmez ise yukarıda dediğim gibi 5 yıl köpek olurum o kadar büyük konuşuyorum :)