ErcanDinsel adlı üyeden alıntı

Kullandığınız işletim sistemi nedir? Orjinal windows sitesinden win10 indirerek temiz bir kurulum yapabilirsiniz. Ardından varsa keyinizi kullanabilir, yoksa key satın alabilir yada yasal olmayan yollarla aktif edebilirsiniz. Tabikide en sağlıklısı key almak olur. Sistemi en güzel nasıl kullanırım sorusu çok açık bir soru, düzenli olarak girdiğiniz web siteleri, ne sıklıkla nereden ne tür dosyalar indirdiğiniz önemli, eğerki bir virüs problemi yaşadıysanız.


Windows kullanıyorum hocam, dün kendimde bulunan windows 10 pro dvd'si ile format attım. Dediğiniz gibi key almanın vakti geldi çünkü tahminimce windows aktivasyon programları başlı başına virüs zaten. Bundan ayrı olarak şüphelendiğim bir şey yok çünkü çoğu şeyin bilincindeyim bilmediğim, güvenmediğim şeyleri indirmem. Kullandığım programlar sistemi arkaplanda yoracak şeylerde değil tahminimce.
Illustrator, Photoshop, After effects, Android Studio Başka da bir şey yoktu bilgisayarda. Yani özeti şudur hocam bilgisayarım orta seviyede güzel bir pc arka planda bir şey kullanıyor gibime geliyor yoksa bu kadar yavaşlamaz.