supheli adlı üyeden alıntı

Çok komiksiniz hocam.Ben iki senedir kültür ve dil dersi alıyorum.Bu dediğiniz kültür değil en fazla yaşama şekilidir.Pit10 tarzı adamların yazdıklarıyla savunuyorsunuz kendinizi.
Pit10 medya şaklabanlarından biridir.Pop kültürüne laf atar kendisi kliplerinde manken oynatır.Manken derken neyi kastediğimi anlamışsınızdır.


Kendi giyinim şeklimizi, davranış ve bakış açımızı, müziğimizi, kutlamalarımızı kendimize göre kutlamayı (tarzımızı) oluşturmuşuz -Hiçbir konuda benliğimizi kaybetmeden- . Aramızda küçük bir kültürümüz var. Aynı zamanda yaşam şeklimiz yazıda da yazdığım gibi galiba okumamışsınız.

Kadına hakaret eden yapancı rapçileri örn: 50Cent Programlara çıkartıp hit sağlamayı, popülerlik kazanmayı biliyoruz örn: Var mısın Yok musun. Ki 50cent'in kadınların oynamadığı (o tür) klip çok azdır.

Peki bunlar olurken internette " kliplerinde manken oynatır" gibi yazılar yazdınız mı? Yazmadıysanız yakından takip etmiyorsunuzdur, şarkılarında ne diyor anlamıyorsunuzdur belki. E bunu bilmiyorsanız ve takip etmiyorsanız böyle bir konuda sağlam yorumlar yapamazsınız.