-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Etiketlerin ve kategorilerin indexlenmesi zararlı mı ? Zararlıysa neden ? Bilgilendirir misiniz
iletisimpsikoloji.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yok değil, neden olsun ki?
mdhouss
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ama bunu google console hata olarak gösteriyor. Index hatasi diyor giriyoruz hatalı indexler etiket linkleri hep
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim sitemde 60 özgün yazı var 1 aylık site daha. İndex sayım 600 çoğunlukla etiketlerden index alıyor bu zararlı mı peki
iletisimpsikoloji.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Az ve öz etiket daha iyi diye biliyorum. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Forum Sitesi
eka
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Gereksiz index olmaktadır. İndexlenmesi ilerki zamanlar da sıkıntı yaratır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arama motoru optimizasyonu olarak düşünürsek etiket kullanmamalıyız gibi bir kanaat mevcut ama bu yanlış bir kanaat. Bunun ilk nedeni her kullanıcı arama motoruyla gelmez. Her sitenin doğrudan gelen kullanıcıları vardır ve bunlar belli bir konuyu araştırırken etiketleri ve kategorileri sıklıkla kullanırlar. Hatta googlenin kategori kullanımı konusunda bir çok tavsiyeside bulunmaktadır. Diğer bir nedene gelecek olursak kullandığımız anahtar kelimeler sıralamada daha çabuk yükselirler. Örneğin ben kendi sitem için konuşuyorum daha yeni kurmuş olduğum bir aylık bir sitede avukat portal etiketi 103.üncü sırada. Bu konuda herhangi bir çalışma yapmış değilim ve tamamen kendi kendine oluşmuş bir durum. Bu benim tesadüfi olarak yapmış olduğum sorgulama neticesinde bulmuş olduğum bir etiket. Diyelim ki etiketle açmış olduğunuz bir konu sıralamada rekabet halinde. Kullanıcı zaten snippeti okuyarak hangisini seçeceğine kendisi karar verecektir. Dolayısıyla aslında bu iki elementin birbirleriyle rekabet etmesi de imkansızdır. Şimdi kullanıcıya böyle birtercih imkanı vermek varken neden bu tercih konusu olabilecek iki seçenekten birisini yok edelim ki? Daha doğru bir tabirle neden kendi ayağımıza kurşun sıkalım? Tabi bu tercih tamamen webmasterlerin tercihidir, isteyen istediği tercihi yapmakta özgürdür. Ama ben netice olarak belirli sayıyı aşmamak koşuluyla (4-6) etiket kullanılması gerektiği taraftarıyım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Seo açısından etiket ve kategori noindex olması gerekli.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben kullanılmaması taraftarıyım. Etiket ve kategori sayfalarına gelen eğer aradığını bulamazsa hemen çıkacaktır.
Bu da sitede kalma süresini düşürecek ve hemen çıkma oranını arttıracaktır. Bu zararlı bir durum.