İLK Başta bu para ile bir siteye yatırım yapacaktım ama bana kısa vadede geri dönüş lazım olduğu için blog tarzı sitede hızlı dönüş alamam. bende bu para ile ufak yollu e ticarete girmeye karar verdim. öncelikle home ofis calışmak için gerekli işlemlere bin tl civarı para gidiyor. yani elimizde net 4 bin var bu para ile türkiyede pahalı olan ürünleri çinden getirterek türkiye degerinin altında satmayı düşünüyorum. ilk başda telefon aksesuarları satmayı düşünüyorum power bank dı , kulaklıkdı gibi.
satışı da kendime site kurup değil
n11, gittigidiyor, sahibinden.com sitelerine magaza açarak satışı gerçekleştirmeyi planlıyorum. magaza satışlarının yanı sıra instagram ve facebookda reklam vererek ayrıca satış yapacagım siteler üzerine reklam vererek ön sıralara çıkmayı planlıorum. depo veya ev masrafı olmayacagı için sadece reklam ve ürün teminatları için parayı harcamış olacağım.

sizce stratejim nasıl? iş yapabilirmiyim?
günümüzde en çok hangi teknoloji gidiyor? e ticarette deneyimli olana veya olmayan arkadaşlar bir görüş bildirirse çok sevinirim.. şimdiden teşekkürler:D:)