CezaLet adlı üyeden alıntı

Kendi giyinim şeklimizi, davranış ve bakış açımızı, müziğimizi, kutlamalarımızı kendimize göre kutlamayı (tarzımızı) oluşturmuşuz -Hiçbir konuda benliğimizi kaybetmeden- . Aramızda küçük bir kültürümüz var. Aynı zamanda yaşam şeklimiz yazıda da yazdığım gibi galiba okumamışsınız.

Kadına hakaret eden yapancı rapçileri örn: 50Cent Programlara çıkartıp hit sağlamayı, popülerlik kazanmayı biliyoruz örn: Var mısın Yok musun. Ki 50cent'in kadınların oynamadığı (o tür) klip çok azdır.

Peki bunlar olurken internette " kliplerinde manken oynatır" gibi yazılar yazdınız mı? Yazmadıysanız yakından takip etmiyorsunuzdur, şarkılarında ne diyor anlamıyorsunuzdur belki. E bunu bilmiyorsanız ve takip etmiyorsanız böyle bir konuda sağlam yorumlar yapamazsınız.


Ben kendisini yakından takip ediyorum ama hayatı çelişkilerle dolu.Rapi temsil etmiyor bence, sagopa ve ceza bu işi temsil eden en belirgin adamlar.Sansar, Pit10 tarzı adamlar bu işi bozuyorlar.Profesyonel olacaksın bu konuda.Tartışmaya gerek yok ama Pit10 bu işin adamı değil bunu bil ve şunu da bil dediğin kültür kesinlikle değil.