Dostum aşşağıda verdiklerimi dikkat edersen belli bir süre sonra artış yaşayabilirsin.
Ben müşterilerime bunları ücretsiz olarak sağlıyorum ve 1 ila 3 ay içerisinde 1'inci sayfaya yerleşiyorlar. Ama kesinlikle 4. söylediğim gibi backlink KESİNLİKLE önermiyorum.
Arkadaşlar cevap vermiş fakat siteni güncel tut gibi şeyler olağan şeyler yani onun zaten bilincinde olmalısın. Bu şekilde gidersen yükseliş yaşarsın ama belli bir yere kadar ve uzunca bir süre sonra yaşarsın.
1. seo hocasini takip etmelisin (seohocasi.com). Gerçekten çok yararlı bilgilere ulaşabilirsin.
2. ( robots.txt, sitemap.xml, yapılandırılmış veriler, analiz.wmaraci.com/seo, google web master tools, rich sinppets ) verdiğim altı unsur seo açısından çok önemlidir.
3. seflink yani seo uyumlu link kullanmalısın. örn: www.site.com/sayfa.php?asd=1 gibi değilde www.site.com/sayfa/1/ gibi.
4. backlink kullanırsan bir anda yükselirsin fakat bıraktığın anda bir anda baş aşşağı bir düşüş yaşarsın ve ban yeme riskin yüksek. birde çöplük backlink'e denk gelirsen yandın :)
5. meta og etiketleri kullanman gerekli.
6. google anlytics kullanman gerekli.
6. canonical kullanman gerekli.
7. sayfa title, description, keyword uzunluklarını max değerlere karşı korumalısın.
8. içerik kod oranı %25'i geçmeli ve kelime yoğunluklarını korumalısın.
9. sayfanın kelime yoğunluğuna dikkat etmelisin. mesela %30'luk bir içerik kod oranı varsa aynı kelimeleri yoğunluğa göre kullanabilirsin öne çıkmasını istediğin kelimeleri sadece 4-5 kere paragraf içinde geçirmelisin.
Kolay gelsin.