Zaten ilk başvuru sonrası google'ın seni bekletmesinin ana sebei de bu zaten. Yanlış mı biliyorum?
Saçma olarak ziyaretçi mi çekmeye çalışıyorsun, yoksa yazdığın yazılar ile bağlantılı mı.
Eğer bağlantılı ise birşey çıkacağını sanmıyorum. Ama alakasız konular için sırf ziyaretçi kasmaya çalışırsan işte google amca burada cıs yapar gibi.
Saçma olarak ziyaretçi mi çekmeye çalışıyorsun, yoksa yazdığın yazılar ile bağlantılı mı.
Eğer bağlantılı ise birşey çıkacağını sanmıyorum. Ama alakasız konular için sırf ziyaretçi kasmaya çalışırsan işte google amca burada cıs yapar gibi.
Ben ziyaretçi kasmaya falan çalışmadım çalışmamda. Çünkü bu işi hobi olarak yapıyorum ve istedimki herşey kurallarına göre olsun, kurallarıda çok iyi bilmediğimden ötürü siz bilgili arkadaşların bilgilerine müracaat etmek istedim hepsi bu. Google reklamlarını kullanmıyorum kullanmayacağımda dediğim gibi sadece bilgi almak istedim.
Bu arada Göğüs ayıp bir kelime değil.Yani bu konuyu neden bu kadar 'tabu' gibi görüyorsunuz anlamıyorum.Ayrıca göğüs erkeklerde de var yani, hormonlar falan filan...
Tabu gibi gördüğüm yok değerli dostum, Sadece google bu tarz kelimelerden ötürü sıkıntı yaparmı diye bilgi almak istedim.
Konuyu açtıktan sonra reklamlar görünüyorsa sorun yok, geçen gün kürtaj için yazdığım bir makale de ırz kelimesi geçtiği için reklamlar görünmemişti sildim düzeldi..
Herkese teşekkür ederim değerli yorumları için. İyi çalışmalar