-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hcm kotuleme degıl eksık mesela dıger scrıptı şu var silgisiz sınava gırermısınız işaretledıgınızde işin bıttı sılemezsın zaman yok, sorular altına ısaretlenıyor 100 soru var 4 unun boş bıraktın tek tek soruları ınceleyerek bulcan 4 soruyu optık form mantıgında böle bısey yok kotulemem kı ben yazılımcı olsam evet kotulurum daha edıtleme aşamasındayım sızın anlayacagınız ama bırde benım dedıklerımı dusunun
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Haklı olduğunuz taraflar var ama unutmayın ki bu script üçretsiz dağıtılıyor diğeri üçretli, zaten o istediğiniz özelliklerde olsa buda üçretli olur ve sizin önerdiğinize belkide rakip olurdu. Bence yinede iyi bir script, basit ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum.
isparakariyer.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bırısı öle bır sey yazmıs ona cevap verdım ıkıde konu ekledım , hcm ben bunlarla degılde daha cok scrptın sınav sayfası konusunda elestırılerınızı almak ısterım temayı bosverın sımdılık
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Scripti nasıl kurarım bilgisi olan yok mu???
isparakariyer.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
anldm hcm bızımkıde ıdare eder dımı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Blog Yazarı + Tasarımcı
-
Ad Soyad
Ş** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
formyfriends bu hiddetle zaten üyeliğin durdurulur scripti yapan ben değilim bi yerde gördüm paylaştım
memory arkadaş sanada gelirsek evet wp değil kurmak istediğin yere dosyaları at o kadar