Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Doların 1.70 TL olduğu zamanı hatırlıyorum. 1.90 olduğunda çok yükseldi ne oluyoruz diyordum. Şimdi olanlarada bir bakın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'dolar' açıklaması:
"Türkiye ekonomisi dövizde zaman zaman yaşanan ve rasyonel temellere dayanmayan dalgalanmalara rağmen hedeflerine uygun şekilde ilerliyor"
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Ekonomist
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dolar 2018 başlangıcıyla beraber sıkıştırılmaya başlandı. böyle olacağı belliydi. şu an yine kuru sabitlemeye çalışacaklar. ben genel kanının aksine doların 4.00 olmasına müdahale edeceklerini sanmıyorum. eğer 4.00 seviyelerinde müdahale gelirse ve tekrar 3.90 - 3.80 bantına çekerlerse, diğer kurlarında aşağı yönlü hareket edeceğini düşünüyorum....
tabi hepsi kişisel görüş...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Editör, Yazar, Programlama
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Üretmiyoruz. Bolca tüketiyoruz. Yatırım gelmiyor. Tüketici olmamızdan ötürü ise paramız dışarıya gidiyor. Ülke cuma günü son ders beden havasında ama pazartesi günü sınavlar başlıyor. Sınavlara aylar veya haftalar önce çalışmamız gerekirken, cuma günü son ders bedenin keyfini çıkarıyor ve hafta sonu çalışırım diyoruz. Hafta sonu çalışıp çalışmayacağımız bile net değil. Biraz farklı bir örnek oldu ama umarım anlatabilmişimdir.
1 kişi bu mesajı beğendi.