Opencart Web yazılım geliştirmeye kaldığımız Yerden Devam ! Video Açıklmasınıda EKlerim.

<--!

Herkese merhaba arkadaşlar sizlere aklımda olan bir düzenlemeye kararverdim. Peki bu düzenleme nedir ne işe yarar Bundan bahsedelim.

Bu düzenleme Orjinal Yapımcısı Out Of Stock Label olan ve sadece opencart 2.2.0.0 sürümene kadar geçerli eklentiyi ben burada opencart 2.3.x sürümüne yükselttim. Dedim Şimdi bunu opencart 3.x ve üzerine neden yükseltmey5--eyim ?

Bu eklenti stok ta olmayan ürünlerde sol tarafında admin kontollüolarak çoklu dil ile tükendi yazısı ekleme ve bunu css kısmını yüne modul sayfasından çektirilmesi sağlanılmaktadır.

Ben ne yapacam Peki ?

1-) Admin Modul Kontrollü Belirlenen Modullerde ve Sayfalarda Sepete Ekle butonu Gizlenmesi Ve Gösterilmesi

2-) Yine Çoklu Dil Olarak Eğer Sepete Ekle Gösterilecekse Yine Çoklu Dil Olarak Tükendi Bitii Gibi Etiketten Bağımsız Olarak Girilmesi .

3-) Ürünü Biten Resmin Soldurulması Ve Bunu Yine Admin Modul Kontrollü Sağlanması. ( Bu Benim İsteğim )

4-) Birde İsteğe Göre Popup Olarakta Tükenen Üründe Bilgi İsteme Kısmının Açılması Ve Bunu mail göndermesi

Bunlar Zor Gözükebilir, Ama benim Bİr Çok İMkansız Tanıdığım Arkadaşlarım Var :)

-->