ismail89 adlı üyeden alıntı

Bir konu nasıl açılır ve olay nasıl anlatılır, örneğini görün : https://wmaraci.com/forum/guncel/tubitakin-projeleriyle-ilgilenmedigi-lise-ogrencisi-harvarda-davet-edildi-496044.html

Sizinkisi ergen tartışması olmuş. Argumanlarınız da geyik kategorisine girer.


İzahı olmayan şeyin mizahı olur boş yapma. Sponzor yazan yurt dışı yazan insan bize ergen diyor. Forumda nasıl konu açılır ne yazılır senden öğrenecek değiliz. Önce bilim nedir onu öğren. Bilmediğin konulara da yorum yapma yeter. 2 dil bildiğinden bile şüphem var. Türkçeyi doğru konuşamayıp yazamayan yabancı bir dil öğrenemez ha biliyorsan da yarım yamalak biliyorsundur. Bir gün sana uzun uzun bilimsel proje basamaklarını anlatayım, devletin nerede destek vermesi gerektiğini vs... berber kardeş. Tübitakın genç girişimci isimli sözde destek girişimine bak daha sonra gel konuyu oku. Konudaki ss bizzat o öğrencilerin öğretmenlerine ait. Haber diliyle yüzeysel geçiştirilecek bir konu değil durum bu. İstesen de istemesen de.

Ha bu arada google a girmeyi biliyorsundur papaz eriğini imam eriğine çeviren alet diye yazıp baksana bi. Desteği kim vermiş nerede sergilenmiş falan. Daha sonra bana bunun ülkeye ve Tübitak a katkısını açıkla.

Açıklayamıyorsan da daha fazla yorum kirliliği yapma. Hatayı kabul etmek bilmiyorum demek de bir erdemdir.