Ben de tiftikbank.com'u kurmak istiyorum.Güzel bir keçi logosu hazırladım.
Sloganım da hazır:)Öz keçimizin first class tiftik yünü ile dünyayı sallayacağım inşallah.Bana yatırılan paraları da öyle çiftlik bank gibi üç misli değil beş misli ile geri ödeyeceğim.
Nasıl olsa bana müdahale edecek bir devlet kurumu yok.Dur sen ne alıyorsun, neyi dağıtıyorsun diyen bir devlet olmadıktan sonra üç mislisini vereceğimi de söylerim beş mislisini de..Keyif benim değil mi?
Bu arada kaçan tosuncuk neden Uruguay'a kaçtı, avakadosu lezzetli diye değil sanırım.Uruguay ile Türkiye arasında suçluların iadesi üzerine bir anlaşma yok, dolayısıyla bir iade olmayacak.Zaten haftaya da gündem değişir.Devletimizin hakkını koruyamadığı vatandaşlarımıza geçmiş olsun.Vatandaşlar derken, cahil bir kitle elbette..Birazcık cehaleti az olana çiftlik bank sistemini anlatsan 'hadi lan ordan'der..Öyle alim olmaya gerek de yok..
Vatandaşının hakkını koruyan hiçbir ülkede böyle bir yapılanmaya izin verilmez.Ama bizde yapanın yanında kar kalıyor.Zevk sefa içinde ömrünün sonuna kadar bizim tosuncuk gurbet ellerde sıla hasretiyle semirmeye devam edecek ne yazık ki..