Ben şuan netdirekte taşıdım. Daha önceden birçok host firmasıyla çalışmış birisi olarak tecrübelerimi paylaşmak isterim. Host veya vps/vds alacak arkadaşlara söylüyorum. Sözüm meclisten dışarı. Biz sitenin yazılım işlerine karışmayız diyen hostları kesinlikle ve kesinlikle tercih etmeyin. Çünkü ne kadar bilirseniz bilin bir noktada takılabilirsiniz. İşte o noktada size her türlü destek olan, çözüm sunan firmaları tercih edin. Yoksa yazılım işine karışmayacaksan git manav aç meyve sebze sat. İnsanlara daha çok faydan dokunur. Eğer bu işe girmişsen insanlara her türlü desteği sağlayacaksın. Sonuçta sana illegal bir şey yap demiyoruz. Host şirketinden pizza sipariş eden oldu mu? Sadece kendi alanınla ilgili bir iş yap diyoruz. Bu işte eski olanlar bilir, yeni olanlarında kulağına küpe olsun. Müşteri memnuniyeti bu işte en önemli şeydir. Müşteri memnun olmadıktan sonra sen ağzınla kuş tutsan bir işe yaramaz. Kullandığım için söylüyorum bu açıdan netiyi gerçekten çok iyi bir firmaydı, kıymetini bilemedik. İş işten geçti.