websitetr adlı üyeden alıntı



Grafiğe bakarsanız zaten ilk 10'a girmek Amerika'ya kafa tutmak değil hocam. Takıntıları boşverin. Siyaseti de boşverin. Grafik okuyarak karar verin.


2022ye kadar bu grafik geçersiz olacak UK 8e hatta 10a kadar düşer hindistan ivme kazanır çin 1. Duruma gelir vs.. Türkiyenin burada bir görevi durumu yok. Bu ülkelerin %90nı teknolojiye bilime inanılmaz önem veriyor. Biz asansör battaniye tahrik konularını konuşup istiklal marşının bestesini tartısıyoruz.

Son olarak yazacağım su daha fazla da uzatmayacağim benim düşüncem şu 2019da kaybederse 2030a kadar ilk 10a girebiliriz belki 2019da kazanırsa ilk 30 40 ları görürüz. Çünkü elde var 0. İleri görüşlü vizyonlu biri gerekli bu ülkeye mümkünse iyi de eğitim almış biri :)

Jeopolitik konumda bir yere kadar etkili oluyor :) 127 milyon nufuslu japonya çine usa e kafa tutuyor. Neden adamlar çalışıyor üretiyor geliştiriyor.

En basitinden tayvan ya. Kaç kişi biliyor tayvanı adamların 10 15 tane dünya çapında markası var. 23 milyon nufuslari var adam inanılmaz üretim var adamlarda