bulentgul adlı üyeden alıntı

Merhaba,
öncelikle teşekkür ederim, sade ve gösterişsiz oldu evet ama geliştirmeye ve yeni tema ile biraz daha estetik katmaya başladım.

- Subdomain kurulumu mümkün, slider ana bölümden alınabilir dediğiniz gibi.
- Intel(R) Core(TM) i7 CPU X 980 @ 3.33GHz 6 Core VDS kullanıyorum, CPU tüketimi ortalama %1,4 olarak görünüyor. tabi bu botların çalışma sıklığına göre de değişir.
- Kurlar finans.mynet.com ve doviz.com dan, ekonomik takvim investing.com'dan alınıyor. Verileri kendi veritabanınızda tutmayı tercih ederseniz tüm istatistik detaylarını ve grafikleri gösterme şansınız var. Veritabanında tutmak istemezseniz anlık olarak alınan platformadan gelen bilgiler gösterilir.
- Panel şimdilik çok sade bir halde ama onun üzerinde de çalışmaya devam ediyorum, bahsettiğiniz özelliği de panele eklerim,
- Borsa için bildiğim kadarıyla lisans gerekiyor, o yüzden bu scripte eklemedim ama belirli hisseler için bir bot hazırlanabilir.

Tekrar teşekkür ederim ilginiz için :)


İlginiz için çok teşekkür ederim. Cevaplar oldukça tatminkâr. Hastanede yatan bir hastam sebebiyle tam fokuslanamıyorum, ilk fırsatta özelden iletişime geçip siparişi vereceğim. :)

Tekrardan çok teşekkürler, iyi mesailer.