yilmaz70 adlı üyeden alıntı

Sitede gerekli düzenlemeler yapılmadan ve belirli ziyaretçi sayısına ulaşmadan reklam koymak maalesef ters etki yaratır. Bu yüzden belirli bir süre için tamamen kaldırın siteden.

Smush eklentisini kullanmayın. Daima manuel olarak tinypng sitesinde online optimize edin resimleri. Sevmiyorsanız alternatif resim optimize sitelerini deneyebilirsiniz. Ama tinypng iyidir.

Merhaba hocam tekrardan. Sitedeki reklamları kaldırdım. Logoyu tinypng ile küçülttüm. Yüklerken her fotoyu önce tinypng den mi geçirmeliyim? Wp smush ı neden tsvsiye etmiyorsunuz?

otto8823 adlı üyeden alıntı

Victoryksk sitenizin ziyaretçi çekmemesinin bir sebebi de site isminiz olabilir. bence expo izmir sanki yanlış seçim olmuş gibi. neticede expo seneler önce yapıldı izmir'de ve artık unutuldu. site içeriğine baktığımda ise bir izmir rehberi sitesi mantıklı bir alan ama bu alanda güncel içerik oluşturmak biraz ekip işi. yani site içeriği zayıf kalmış.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Evet içerik zayıf malesef tek kişiyim. Ama artacak inşllah. Expoizmir yıllardır bende. Bir umut expo tekrar izmire gelir diye tutuyordum. Bu şekilde değerlendirmek istedim.