Bu konuda haklısınız aslında bu sorunun cevabı çok kolay, fiyatları arttırıp destek ekibimizi geliştirebiliriz.
Bizim amacımız botextrayı herkesin satın alabileceği fiyatlarda tutmak.
Botextrayı ilk public erişime açtığımızdan beri daha iyisini sağlamaya çalışıyoruz fakat zaman zaman bu tarz aksaklıklar oluyor.
Bu sadece botextranın sorunu değil her yerin sorunu, kendim tam 9 gündür vadofondan teknik destek bekliyorum.
Hakverirsiniz ki bu tarz bir yazılımda destek gerçekten inanılmaz zor.
600 den fazla botu her gün güncelliyoruz, 100 den fazla scriptin güncel versionları ile entegrasyonu sağlıyoruz. binlerce farklı hosting konfigrasyonu ile çalışan onbinlerce webmastera destek sağlıyoruz.
Desteğin en büyük sorunu kullanıcılarımızın botextra kullanmayı bir şekilde öğrenmek yerine destek açmasından kaynaklanıyor, 100 sorundan 60 tanesi mutlaka ayarları yapamamaktan kaynaklanıyor.
Diğer bir sorun ise kullanıcı sitelerindeki sorunlar. Web sitesine elle içerik ekleyemezken botun eklemesini bekleyenden tutun da, script kurulumunu botextraya yaptırmaya çalışanlar.
Bu sorunlar hakkında self-help tarzı yazılımlar geliştimeye çalışıyoruz. Video eğitim serisi başlayacak yakında, bunlardan sonra teknik desteğe daha az ihtiyacınız olmasını hedefliyoruz.