lostyazilim

Yazım Bilindik bir haber sitesi tarafından kopyalanmış ne yapabilirim

25 Mesajlar 2.753 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

koz4 koz4 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad V** O**
  • Mesajlar 1705
  • Beğeniler 161 / 160
  • Ticaret 15, (%100)
arkadaşlar çok sinirliyim o yüzden linkeri açık yazıyorum
2017/08 tarihinde çandarlı Halil paşa ile ilgili bir yazı yazdım ve bu yazı nerdeyse düne kadar ilk sayfada idi yaklaşık 7-9. sıralarda

Şimdi kontrol ediyorum tabiki büyük siteler yazınca çökertmişler beni aslında normal bir durum kızacak bişi yok ama karar.com diye bir haber sitesi benim yazıyı kopyalayıp yazısını yazıp şu an ilk sayfaya çıkmış ne yapabilirim acaba
yazıyı aynen almış isteyenler bakabilir

http://www.karar.com/hayat-haberleri/candarli-halil-pasa-kimdir-osmanlida-idam-edilen-ilk-vezir-candarlinin-hayati-792190

Bu da benim yazım

http://www.tarihkomplo.com/2017/08/candarli-halil-pasa-neden-idam-edildi.html

Siteye yazsam kaynak belirtin filan diye başıma iş getirirler mi aslında sonuçta bende tarih profesörü değilim 5 farklı kaynaktan bu yazıyı derleyip bir iki profesörün videolarını izleyip hazırladım ama yazıyı aynen alması sinirimi bozuyor

Herhangi bir öneriniz varmı blogger kullanıyorum

wmaraci
reklam

tabilen tabilen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / K
  • Meslek Bilgisayar ve Yazılım Mühendis
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 103
  • Beğeniler 13 / 14
  • Ticaret 0, (%0)
Alıntı olarak belirtip sitenizin linkini alıntı linki olarak gösterilmesini talep edin, aksi takdirde hukuki yollara başvuracağınızı iletin bunu blöf olarak algılayıp bir şey yapmazlarsa eğer arkanıza yaslanın ve keyfinize bakın sonuçta özgün bir yazı oluşturmuşsunuz ne kadar derleme olsa da sonuçta sizin katkılarınızla meydana gelmiş, google bunu farkeder diye umuyorum. Kolay gelsin.

• Üyelik 07.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad V** O**
  • Mesajlar 1705
  • Beğeniler 161 / 160
  • Ticaret 15, (%100)

tabilen adlı üyeden alıntı

Alıntı olarak belirtip sitenizin linkini alıntı linki olarak gösterilmesini talep edin, aksi takdirde hukuki yollara başvuracağınızı iletin bunu blöf olarak algılayıp bir şey yapmazlarsa eğer arkanıza yaslanın ve keyfinize bakın sonuçta özgün bir yazı oluşturmuşsunuz ne kadar derleme olsa da sonuçta sizin katkılarınızla meydana gelmiş, google bunu farkeder diye umuyorum. Kolay gelsin.

Hocam şu an google benle dalga mı geçiyor anlamadım 2 gün önce ilk sayfada (çandarlı halil paşa kelimesinde) çıkan sitem şu anda 500 sıra içerisinde yer almıyor bunu hiç anlamadım bişi mi oldu

onurkaplan onurkaplan Bilgi Paylaştıkça Çoğalır Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Senior Email Marketing Special
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 2209
  • Beğeniler 100 / 548
  • Ticaret 4, (%100)
öyle bir durum varsa yazabilirsiniz tabi sorun olmaz

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 21.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / K
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 103
  • Beğeniler 13 / 14
  • Ticaret 0, (%0)
Google bu her şey beklenir kendilerinden, ama bence tasa etmeyin fazla siteniz 2. sırada çıkıyor "Çandarlı Halil Paşa Neden İdam Edildi" bu anahtar kelimeler ile bununla da yetinmelisiniz şimdilik.

• Üyelik 07.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad V** O**
  • Mesajlar 1705
  • Beğeniler 161 / 160
  • Ticaret 15, (%100)

tabilen adlı üyeden alıntı

Google bu her şey beklenir kendilerinden, ama bence tasa etmeyin fazla siteniz 2. sırada çıkıyor "Çandarlı Halil Paşa Neden İdam Edildi" bu anahtar kelimeler ile bununla da yetinmelisiniz şimdilik.

Hocam millet kaymağını benim üstümden yerken ben niye yetineyim emeğim var sonuçta siz olsanız ne düşünürsünüz ?

• Üyelik 21.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / K
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 103
  • Beğeniler 13 / 14
  • Ticaret 0, (%0)
Pek tabi emek var ortada ama google bu kendileri de kapitalizmin bir parçası, hep en çok parçayı en büyükler yiyiyor maalesef bu durumda yapacağınız tek şey; alıntı olarak belirtmelerini isteyeceksiniz.

drofa drofa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 210
  • Beğeniler 44 / 66
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam haber sitesine kaynak gösterilmesi için mesaj gönderin. Varsa hukuki maile veya ilgilenen kişiye de yazın. Olmazsa sitenizde dmca varsa onunla google'a başvurun. Olmazsa bir bardak su..

• Üyelik 07.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad V** O**
  • Mesajlar 1705
  • Beğeniler 161 / 160
  • Ticaret 15, (%100)

drofa adlı üyeden alıntı

Hocam haber sitesine kaynak gösterilmesi için mesaj gönderin. Varsa hukuki maile veya ilgilenen kişiye de yazın. Olmazsa sitenizde dmca varsa onunla google'a başvurun. Olmazsa bir bardak su..

dmca yok hocam peki google ye telif atma gibi bi şikayet yolu varmı nereden yapabilirim

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al