phrase
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arama motorları böyle şeyler için gerekli önlemleri almıyor halbuki kopya içerik konusunda bir açık kapı bıraksalar bi' iletişim formu felan sizde madur olmazsınız ve sorunlarınızı dile getirebilirsiniz.
Neyse ki bizim bu konuda bir çalışmamız var nisan ayında açık betasını duyuracağımız yeni arama motorunda bu gibi maduriyetlere izin vermeyeceğiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sonuçta 3 cümle ardı ardına kopyalanmış. Yazının genelinde ara ara cümlelere baktım. Genelde zaten yazılmış cümleler. Bu özgün olmuyor maalesef.
Kaynaktan yararlanma şöyle olur: Okursunuz, kendi cümlelerinizle yazarsınız. Bilgiyi de burdan aldım dersiniz. Cümle cümle kopyalanmış zaten.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
DMCA Gönderin kaldırmak zorunda kalırlar mecbur
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu arada yanlış olmasın. Ben onların sitesindeki yazının cümlelerini arattım. Sizinkini aratmadım. Siz tamamen kopyaladılar dediğiniz için birebir aynıdır diye düşünmüştüm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Onların yaptığı doğru demiyorum.
Ama bir kaç cümle arka arkaya kopyalamak bana göre yine doğru değildir. İzin alınırsa kullanılır.
Fakat google yine bunu yinelenen içerik olarak görecek. Belki o yüzden çabuk düştü aşağıya başkaları kopyalayınca.
Yani 100% özgün görmedi.