İş tanımı; belirtmek isterim yurtdışı pazarlama stratejiniz ileri seviyede ise kesinlikle tavsiye ediyorum.
İnternet alışverişleri günümüzde popülerliğini her geçen gün arttırmakta ve bizlere bunu kanıtladığı ortada. Bulunduğunuz bölgeden daha çok dış pazara hitap etmek istediğinizde sizlere Walmart harika bir karşılama sağlayacaktır. Kullanıcılara "Affiliate Program" özelliğini sunmakta gurur duyduğunu medya kuruluşlarında belirtmişti ve insanlar bu platformda satış tekniklerini sergileyerek pazar payının üstünde gelir elde etmeye başladılar. Hala bu yapı üzerinden pazara hakimiyetlerini sürdürmektedirler. Sizlere en büyük satış tekniği "Walmart" markasının ürünlerini sunmanız, marka bilinirliği yüksek ve rakipleri arasında tercih edilebilirliği en seviyelere getirmiş bir şirket ile ortaklık çalışması yapmanız olacaktır. İş detaylarını fazla belirtmek istemiyorum, sizler araştırma sağladığınızda eminim sistemin nasıl işlediği hakkında fazla bilgiye ulaşacaksınız.
Risk kavramına takılmanı istemem. Başımdan geçen bir olayı anlatmak isterim. Çok iyi hatırlıyorum Kiev'de bir girişimci ile görüşmüştüm. Risk kavramı üzerinde uzun süre detaylı yorumlamalar ve araştırmalar gerçekleştirmiştim. Görüşmemin sonunda bana bir tavsiyede bulundu. Burası dünya unutma! "Yasal olarak, yasal bir hakkım olmasını istiyorum" dedi ve devamında ise, "Para evet önemli bir araç, şunu da unutmamanda fayda var "Uyku yarı ölümdür. Neden uyuyorsun" dedi ve harekete geçme vakti geldiğini o an anlamıştım.
Teşekkür ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu..