-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Dış mihrakların oyunu diyen arkadaşlara sesleniyorum.Siz bir yatırımcı olsanız şu zaman diliminde Türkiye'ye yatırım yapar mıydınız?
Güzelim ülkemde her sabaha bir süprizle uyanıyoruz.
Herkes kaygı ve endişe içerisinde.Istikrar vaadi yerine getirilmedi ve üstüne üstlük hala bir takım vaadler veren siyasi otoriteler sanki herşey günlük güneşlikmiş gibi rahatlar.
Ürettiğimiz bişeyde yok ki ihraç edelim.Elimizdeki dövizi de dışarıya veriyoruz.
Karamsarlığa kapılmamak içten bile değil ki bence bunlar daha iyi günlerimiz.
3 kişi bu mesajı beğendi.
uzayperformans.com
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Ben Hep 50 TL'lik alıyorum. !
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** F**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Gardaşım nasıl paramız değersiz. Bak şincik geçen ay ben winston marka sigarayı 11den alıyordum o zaman dolar 3.65 filandı. Bak şimdi 4 oldu, yine kaçtan alıyorum 11'den. Neymiş sıkıntı yokmuş. Bir de bakınca cağnım lobinin işi bu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ticaretle alakasi olmayan sahislar tabi ben ben 20 tllik mazot veya sakiz aliyorum der.Adamlari aliyorum mal almak icin her hafta bir oncekinin fazlasini odemek zorunda kaliyorum.Bunu odemeyenler paramiz degerli demesin sakin.Yok dis mihraklarin yok onun isi bunun isi.Su dis mihraklar neymis aniden dolati yukseltiyorlar.Sen ithal et her seyi sonra dis mihrakmis.Once sucu herseyi satan herseyi ozellestiren uretmeyen herseyi ithal eden yol yapana gidin.Disa baglanirsan boyle birak dolari yakinda donunuzu alirlar ruhunuz duymaz.Sonrada yolun karsisina gecip yola bakarak yol yapti dersiniz
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Popülerist başlıkları görünce hep aynı isimle karşılaşıyorum nedense :)
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com