negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben bir kaç istisna dışında 600 kelimeyi geçmeme taraftarıyım. Çok uzun yazıları okumama eğilimindeyiz. Hemen işimizi halledip çıkmak istiyoruz. Dolayısıyla yazılarınızı bölüp site içi linklemeyle ve yazı içinde sağ side bar kısmında çok okunanlarla, yazı altına benzer yazıları eklerseniz daha başarılı olur gibi. Ayrıca fotoğraflarınızın alt etiketleri otomatik olarak olimpos-olimpos-1,olimpos-2 şeklinde oluşturulmuş. Resim alt etiketlerini elden geçirmenizi tavsiye ederim.(long tail keyword kullanabilirsiniz). Biraz da yazımda hatalar var gördüğüm kadarıyla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
devlet memuru
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hocam kolay gelsin,
Yazı olimpos kelimesinden geçilmiyor. Bence değil yükselme, spama bire girebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Uzun yaz kesinlikle olmamali.Kisa ve oz olmali.Uzun yaziyi herkes sevmez
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam tavsiyem tek kalsın zamanla degerlenir zaten table of content koyulmuş gereği yok yani.Birde sizin yazınızın altındaki e mail bülten aboneliğini merak ettim :)
mandalin
Seo Öğrenmeye Çalışıyorum
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İnternet Reklamcılığı
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam ortalaması gayet güzel.... Yanlış anlamayın ben biraz kullanıcı deneyimi konusunda hassasım... Bu sefer sadece biraz yayık olmuş. Uzun satırlar gözü yorar bilhassa mobil kullanım alışkanlığının oturmasından sonra kullanıcılar artık sütun şeklinde diklemesine yazıları daha çok tercih ediyorlar... Tabi bu çok detay :) Ayarlayabilirseniz güzel olur, geçen sefer satır uzunluğu çok iyiydi bu sefer sanki biraz yayık :) [Bu arada Google arama ekranı güncellemesini görmüşsünüzdür Google da artık arama ekranını scroll down refleksine göre optimize etmiş durumda]