-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Siber Güvenlik Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkürler,
inceleyip duruma göre iletişime geçeceğim.
Discover the Security
discoverthesecurity.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Siber Güvenlik Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar az önce Box Billing i denedim adamlar Hosting satış scripti yazıyormuş gibi yapmışlar resmen. Doğru düzgün tema yok, Türkçe dil desteği yok, FTP dosyaları karman çorman koymuşlar dil dosyasının yerini bulana kadar canım çıktı.
Ziyaretçiler siteme girdiklerinde kocaman bir login ekranı karşılıyor. Altta küçücük bir signup yazısı var. Artık müşteri tıklayıp üye olursa anca hosting paketlerini görüntüleyebiliyor.
Yönetim paneli zaten Allaha emanet, hiç destek talebi mi gelmiş, sipariş mi oluşturulmuş, birisi üye mi olmuş umrunda değil.
Bu sebeplerden dolayı BoxBilling kullanmayın derim :)
Discover the Security
discoverthesecurity.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu konuyu okumanızı öneririm:
Hosting kontrol panelleri
1 kişi bu mesajı beğendi.
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Siber Güvenlik Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkürler, aradığım tarz bir makaleydi :)
Discover the Security
discoverthesecurity.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Doğalgaz
-
-
Ad Soyad
N** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
MehmetEren adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar az önce Box Billing i denedim adamlar Hosting satış scripti yazıyormuş gibi yapmışlar resmen. Doğru düzgün tema yok, Türkçe dil desteği yok, FTP dosyaları karman çorman koymuşlar dil dosyasının yerini bulana kadar canım çıktı.
Ziyaretçiler siteme girdiklerinde kocaman bir login ekranı karşılıyor. Altta küçücük bir signup yazısı var. Artık müşteri tıklayıp üye olursa anca hosting paketlerini görüntüleyebiliyor.
Yönetim paneli zaten Allaha emanet, hiç destek talebi mi gelmiş, sipariş mi oluşturulmuş, birisi üye mi olmuş umrunda değil.
Bu sebeplerden dolayı BoxBilling kullanmayın derim :)
Ayarlardan değiştirebilirsiniz o dediğiniz seçenekleri
Birde
https://www.blesta.com söyle bişeyden var inceleyin bunuda isterseniz tr dili ceviride destekte bulunuyorum şu anda zaman buldukça çeviriyorum yazılımı gösteren temadır bunu unutmayın iyi bir temayla güzel bişey ortaya çıkarabilirsiniz
Rhost.com.tr EchoBilisim.com AnlıkHaber.com.tr webmasterturkiye.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
DJ
-
-
Ad Soyad
G** U**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
HostBill var gayet kullanışlı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Siber Güvenlik Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
EchoBilisim adlı üyeden alıntı
Ayarlardan değiştirebilirsiniz o dediğiniz seçenekleri
Birde
https://www.blesta.com söyle bişeyden var inceleyin bunuda isterseniz tr dili ceviride destekte bulunuyorum şu anda zaman buldukça çeviriyorum yazılımı gösteren temadır bunu unutmayın iyi bir temayla güzel bişey ortaya çıkarabilirsiniz
Açıkçası çok hoşuma gitti. Az önce makaleyi incelerken gördüm, default client tema çok sade ve anlaşılır.
Aynı şekilde yönetim paneli de çok güzel. Ama boxbilling deki gibi ziyaretçiyi karşılayan sayfa direkt login sayfası.
Bunun harici birşey istiyorum açıkçası, kullanıcı üye olmadan paketleri görüntüleyebilsin, ücretleri görüntüleyebilsin. Sayfaları görüntüleyebilsin.
Bunun için ekstra HTML sayfa hazırlamakla uğraşmaktansa WHMCS gibi direkt sisteme gömülü olmasını istiyorum. Aklım hala WHMCS de ama lisansı gerçekten çok uçuk durumda.
Discover the Security
discoverthesecurity.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Siber Güvenlik Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bir not düşmek istiyorum günler sonra, BoxBilling in üzerine düşünce gerçekten yararlı ve kullanışlı bir script olduğu kanaatine vardım.
İlk başta ücretsiz lisans veriyor, bu işe ücretsiz başlamanız için. İlerleyen zamanlarda eğer işiniz büyürse aylık 5$ gibi bir paraya da full versiyona geçebiliyorsunuz. Ekstra ödeme yöntemi olarak kredi kart eklentisi falan da mevcut. Düşünenler için tavsiye edebilirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Discover the Security
discoverthesecurity.com