Arkadaşlar bodrumda 2 sezon otel rehberliği yaptım. Bodrumun tüm otellerine misafir ağırladım. Çoğu otel fiyat performansı karşılamaz. Hep şikayetlerle uğraşırdım. Bu otelin konumunu anlatırsam. Bodrumun eğlence merkezindedir. Her şey ayağınızın altında en güzel lüksü otelden çıkıp hemen barlara takılıp güzel kafa geç saatlere kadar eğlenip (zaten barlar 5 de kapanıyordu yanılmıyorsam) ile araba ile uğraşmadan otelinize geçebilirsiniz. Gençseniz enerjiniz yüksekse kesin tavsiye ederim. Diğer artı yani tekne turu yapmadan olmaz. Teknelerin kalktığı iskele yakındır. Fiyata göre oteli anlatmıyorum çünkü gençler için yatacak yer olsun yeter kafa dinlemeye değil kafa dağıtmak için tercih edilesi yerdir. Bütün gün otelde pineklemek tatil için en kötü tercihdir. Kafa dinlemek isterseniz gümbet dışı olsa kafi yalıkavak, gümüşlüğe doğru tercihlerinizi yapabilirsiniz. Bu otel için demiyorum ama gümbet için Aile ile gitmek uygun değildir. plajlar kötü çünkü en çok yerli yabancı turist gümbette ağırlanıyor. iyi yanı şu haziranda giderseniz her şeyin temizi ile karşılaşırsınız otel plaj falan filan. Çünkü en yoğunluk bitime yakın yani sezon sonuna yakın tatil yapılmaz her şeyin en kirlenmiş hali ile karşılaşırsınız.