Ufak çaplı eylemler bunlar demirörenin gazetelerine stabil haftalık saldırı yapsınlar ancak öyle bir işe yarar. Bunlar deve de kulak kalır. Ama ne olursa olsun demirören iktidarın gazetesi yayın organı olacak bu zaten bilinen bir gercek. Seçim oncesi bilerek satıldı bunlar

Yandaşların sosyal medya hesaplarıni maillerini hackleseler neler çıkar ortaya. Medya bunların elinde zaten propaganda vakti yaklaşıyor. 2 3 kanal kaldı alamadıkları

Ek olarak RedHack Marksist Leninist bir yapılanmadır birçok hack grubu gibi bu yüzden paylaşımların neyine şaşırdınız veya yerden yere vuruyorsunuz anlamadim :) dünya sağcılardan ibaret mi? Farklı görüşlere saygı bu kadar demek ki.

Ruh hastası birinin yönettiği ayyıldız team denen sözde hacker yapılanmasinı savunan tipler burda redhacki gömüyor :) bana göre geleceğin direnişsel yapılanmaları hacker grupları.

Bir firmaya bir hack ile milyonlarca bazen milyarlarca dolar zarar verebilirsiniz bundan iyi kapitalizme direniş mi olur :)

Önyargıyla yaklaşan arkadaşlar biliyorum asla okumayacaksiniz yanindan bile geçmeyeceksiniz lakin Das Kapital serisini bir okuyun.

Bilim Kurgu filmlerinde bile direnişçiler hep vardır :) Kızıl yükseliş serisini de okumanızı tavsiye ederim güzel bir bilim kurgu serisidir.

Ha bu arada Demirtaşın görüşleri bana çok zıttır ben de sosyalistim lakin alakamız yoktur buna karşın şu an hapiste olması haksızlık adaletsizliktir. Teröristleri övmeyi birakın onlarla işbirliği yapan kişiler sıcak koltuklarında otururken Kürtlerin sesi olacaklarını açık acık belirten ve %10nu geçkin 6 milyonu geçkin oy alıp seçilen bir muhalefet partisini apar topar içeri atamazsın.

Bugün Hdp yarın Chp sonra İyi parti bu şekilde muhalefet yok edilmek isteniyor. Doğal seleksiyon diye bir şey var. Karışma girsin tekrar seçime halk elemek isterse tek seçimde düşürür onları zaten. Lakin sen sebebi ne olursa olsun seçilmiş bir kişiyi içeri atamazsın. Enis Berberoğlu da o misal mesela. Atamazsın arkadaşım.

Ha atıyorsan da bu ülkede adalet var demeyeceksin. Sözde ..istan bayragını göndere çektiren kimdi? Barzaniyi her ay çağiran sarmaş dolaş olan kimdi? Öcalan denen hırta sayın diyen kimdi? Geçeceksiniz bunları.

Sadece 1 defalığina iradenizi kullanıp objektif olun. İdeolojilerinizi görüşlerinizi arka planda bırakıp objektif bakın olaya.

Onun harici Ben garip bir haber göremedim???? Gezi de KATLİAM YAPILDI?

Ali İsmailin kime ne zararı vardı tekmelenerek öldü yoldaş?

Ethem bazukayla mı geziyordu sırtından vurdular?

Ve daha niceleri...


Homofobikliğe de değinmişler gayette güzel bir haber kimsenin 4 duvar arasında ne yaptıgi sizi beni bizi sizi ilgilendirmez. Biz insanların ancak ve ancak hayatta ne yaptıklarına bakarak kendi çapımızda bir yorum yapabiliriz. Bunu da kendimize saklarız. Eşcinsellik bilimsel olarak da bir hastalık değildir bu doğuştan genel bir yönelimdir hayvanlarda da mevcuttur bu yüzden homofobiklik ve ırkçılık bir hastalıktır. Köpekten envai çeşit şeye tecavüz eden bir yerine salatalık şeeden imamdan Kuran Kurslarında yüzlerce çocuğa tecavüz edilmesine ses çikarın illa bir yere nefret kin kusmak istiyorsanız. Kişisel seçimler ne sizi ne beni alakadar eder. Aşın bunları artık.

Kemal Kurkut isimli bahtsız gencimizi de değineyim. Bu genç gupegündüz sebepsiz yere bir polis tarafından her zamanki gibi sırtından vuruldu. Nedeni sebebi açıklanmadı. Olay aydınlatılmadi. Katili hala aramızda elini kolunu sallaya sallaya geziyor. Masum 1 genç hayatını kaybetti. Medya bunu gizledi.

Mahir Çayan konusuna fazla girmeyeceğim sağcıya göre Terörist Solcuya göre Kahraman direnisçi. İdeolojilere göre farkındalik gösterir bu durum. Ek olarak Mahir aslında başta Türkçüdür. Dayısının asker olması sebebiyle sürekli Türkçü ideolojiler ile doldurulur daha sonra akli iradesini kullanıp diğer ideolojileri araştırdığinda Türkçülüğün kendisini yansıtmadığinı yetersiz ve sığ geldiğini düşünür sonrasını biliyorsunuzdur zaten. Bircok Türkçünün gözünde Terörist olur.


Ha BU ARADA GEZİDEN SONRA ÇOK İNAKTİF KALDİ REDHACK BUNDAN DOLAYI KENDİLERİNE OLAN SEVGİ VE SAYGIMI BÜYÜK BİR MİKTAR KAYBETTİM. BAKALIM BU SÜREÇTE BÜYÜK KONUŞUYORLAR NELER YAPACAKLAR.